Super League 1: Τα βλέμματα στο “Κλ. Βικελίδης”

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο “Κλ. Βικελίδης” ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής (20:30 Novasports Prime).

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 18:15 με τρία ματς. Στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 61 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Η “ελαφρά ταξιαρχία” έχει επτά νίκες, ενώ 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, οι νίκες είναι 30 για τους Πειραιώτες και τέσσερις για την ομάδα της Ριζούπολης. Επίσης, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Την ίδια ώρα, στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν οκτώ νίκες, έναντι τριών των Κρητικών. Επίσης, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Κρήτη, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα, με τον ΟΦΗ να έχει τρεις νίκες, τον Αστέρα Τρίπολης επίσης τρεις και τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Στο Αγρίνιο (18:15), ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά μετράει 18 νίκες στα 22 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Οι Αγρινιώτες έχουν δυο νίκες, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με τον Παναιτωλικό γηπεδούχο, ο ΠΑΟΚ έχει εννέα νίκες σε έντεκα ματς. Ο Παναιτωλικός έχει μια νίκη, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Η Ένωση δεν έχει γνωρίσει ήττα στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, καθώς έχει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Τέλος, την ίδια ώρα (20:30), ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Κλ. Βικελίδης”. Οι “πράσινοι” έχουν σαφές προβάδισμα στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετρούν 65 νίκες, έναντι 25 των “κίτρινων”. Επίσης, 28 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έχει 19 νίκες, ο Παναθηναϊκός 22, ενώ 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15 Novasports2HD)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία (20:30)
Άρης-Παναθηναϊκος (20:30 Novasports Prime)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (20:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.