ΑΕΚ-Αραούχο: “Κλείνει στα 1,7 εκατ. ευρώ η μεταγραφή”

Όσο παιρνούν οι ώρες ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για συμφωνία ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Αραούχο, με το deal να κλείνει στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Η ΑΕΚ μπορεί να κρατάει… χαμηλά τη μπάλα σε ότι έχει να κάνει με ενδεχόμενη συμφωνία με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο ότι ο Αργεντινός θα αγωνίζεται πλέον στην Ένωση.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Καναρίων Νήσων, Μιγκέλ Ραμίρεζ, ενώ δημοσίευμα της “Marca” αναφέρει πως η μεταγραφή θα κλείσει κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το δημοσιεύμα τονίζει μεταξύ άλλων πως επιθυμία του “Τσίνο” είναι να βρεθεί στην Αθήνα την Παρασκευή για να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η Marca για Σέρχιο Αραούχο και ΑΕΚ

«Με την άφιξη του Χεσέ, θα επιβεβαιωθεί το αντίο του Αραούχο. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό, με τον Ραμίρεζ να μην αρνείται αυτές της πληροφορίες.

Το deal θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έμαθε η «Marca», η πρόθεση του παίκτη είναι να προσγειωθεί την Παρασκευή στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μια ομάδα που γνωρίζει τέλεια» αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.