Χοκς – Μπακς 110-88: Ισοφάρισε η Ατλάντα, αγωνία για Γιάννη

Οι Μίλγουοκι Μπακς ηττήθηκαν 110-88 από τους Χοκς, που έφεραν τη σειρά των τελικών της Ανατολής στο 2-2, όμως το πιο σημαντικό για τα "ελάφια" είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά διψήφιες διαφορές. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι Μπακς έβγαλαν αντίδραση με μπροστάρη τον Αντετοκούνμπο, όμως η τύχη του χτύπησε την… πόρτα. Σε μία προσπάθεια για ριμπάουντ ο “Greek Freak” προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ με το αριστερό γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Όπως ήταν λογικό ο τραυματισμός του Γιάννη επηρέασε όλη την ομάδα, με τους Χοκς να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να φτάνουν στη δεύτερη νίκη τους στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Κορυφαίοι των Χοκς ήταν ο Λου Ουίλιαμς με 21 πόντους και 8 ασίσ και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα. Για τους Μπακς ο Χόλιντεϊ είχε 19 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Γιάννης όσο πρόλαβε να μείνει στο παρκέ κατέγραψε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-22, 51-38, 62-87, 110-88.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.