Σλούκας: «Μου λείπει πολύ μια διάκριση με την Εθνική ομάδα, πολύ μεγάλη προσωπικότητα ο Πιτίνο» (vid)

Ο...νιόπαντρος διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για την νέα απόπειρα πρόκρισης της Εθνκής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7), με τους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού να ενσωματώνονται στις προπονήσεις, την Δευτέρα (14/6) στις προπονήσεις και τον Κώστα Σλούκα να δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του λείπει: Μία επιτυχία σε επίπεδο ανδρών με την Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού που παντρεύτηκε, χθες (12/6), δήλωσε ότι αποτελεί πρόκληση για αυτόν να πετύχει μία διάκριση με την Εθνική Ανδρών, καθώς του λείπει πολύ η μη  επίτευξη αυτού του στόχου, μέχρι τώρα και ελπίζει να τα καταφέρει στην νέα απόπειρα πρόκρισης της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ρικ Πιτίνο

Ο Σλούκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την προετοιμασία της Εθνικής, τον λίγο χρόνο που υπάρχει για να βρεθεί η απαραίτητη ομοιογένεια, την πρόκληση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Αμεριάνο τεχνικό.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας δήλωσε:

Για την Εθνική Ανδρών: «Κάθε καλοκαίρι είναι μια νέα εμπειρία. Είναι τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και μια πρόκληση να παλεύω με τους συμπαίκτες μου για τη χώρα μου. Ελπίζω να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό φέτος».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο επειδή αν έρθει η πρόκριση θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Για μένα είναι μεγάλος στόχος της καριέρας μου να κάνω μια διάκριση με την Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που μου λείπει και το θέλω πάρα πολύ. Ελπίζω να τα καταφέρω το φετινό καλοκαίρι».

Για τον μικρό χρόνο προετοιμασίας της ομάδας: «Είναι πρόβλημα οι λίγες μέρες προπονήσεων για μας, αλλά το ίδιο έχουν να αντιμετωπίσουν και οι άλλες ομάδες. Όλοι έχουμε το ίδιο μειονέκτημα, αλλά ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να φανούμε αντάξιοι κυρίως των προσδοκιών που υπάρχουν».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα στο παγκόσμιο μπάσκετ. Προσπαθεί να βάλει τις δικές του πινελιές, κυρίως από την εμπειρία που έχει με τα κολέγια και θέλει να παίξουμε ένα διαφορετικού τύπου μπάσκετ. Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο που θέλει να βάλει».

Για τους αντιπάλους της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά: «Δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση ακόμη. Θέλω να πιστεύω πως θα προκριθούμε εμείς από τον όμιλο και θα παίξουμε τα χιαστί παιχνίδια υγιείς και με καλές πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.