ΑΕΚ για Μάνταλο: Δεν βρέθηκε στα γραφεία, τυπική η επέκταση του συμβολαίου

Στη διευκρίνιση πως ο Πέτρος Μάνταλος δεν βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για το συμβόλαιό του την Τρίτη, τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχει συμφωνία ανανέωσης από τον Μάρτιο!

Τελειωμένη υπόθεση είναι η ανανέωση του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ, με τον αρχηγό της Ένωσης να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Την Τρίτη το μεσημέρι κυκλοφόρησε σενάριο που ήθελε τον 30χρονο αρχηγό της ΑΕΚ να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, με την “κιτρινόμαυρηΠΑΕ να διαψεύδει το γεγονός αυτό.

Αντίθετα, όπως είχε κάνει η ίδια τον περασμένο Μάρτιο στην ενημέρωση που είχε δώσει για τον Μάνταλο, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης με τις δηλώσεις στα κανάλια Novasports μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας είναι καθαρά τυπικό θέμα.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η ημέρα που θα επιλέξει η ΠΑΕ ΑΕΚ για να ανακοινώσει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Μάνταλο μέχρι το 2024, κάτι που θα σημαίνει δέκα χρόνια παρουσίας του αρχηγού στα “κιτρινόμαυρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.