Οσάκα: “Δεν θα δώσω συνεντεύξεις στο Roland Garros” (pic)

Αντίθετη με τις συνεντεύξεις τύπου η Γιαπωνέζα τενίστρια.

Η Ναόμι Οσάκα με δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως δεν θα παρευρεθεί σε καμία συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Γαλλικού Όπεν, καθώς θεωρεί πως η διαδικασία αυτή επηρεάζει ψυχολογικά τους αθλητές. Να σημειωθεί πως οι δηλώσεις είναι υποχρεώτικές για τους τενίστες και τους επιβάλλεται πρόστιμο 20.000 δολαρίων αν αρνηθούν να κάνουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

“Δεν θα κάνω καθόλου συνεντεύξεις Τύπου στο Roland Garros. Πάντα ένιωθα ότι ο κόσμος δεν έδινε σημασία στη ψυχική υγεία των αθλητών. Καθόμαστε στην καρέκλα και απαντάμε σε ερωτήσεις που έχουμε απαντήσει πολλές φορές ή ερωτήσεις που φέρνουν αμφιβολίες στο μυαλό μας και εγώ προσωπικά δεν θέλω να εκθέσω τον εαυτό μου σε κόσμο που με αμφισβητεί.

Έχω δει πολλά βίντεο από αθλητές που ξεσπάνε στις αίθουσες Τύπου, μετά από ήττες. Η όλη κατάσταση είναι σαν κάποιος να βρίσκεται κάτω και να συνεχίζεις να τον κλωτσάς και δεν βρίσκω το λόγο να συμβαίνει αυτό.

Δεν θα δώσω συνεντεύξεις και δεν είναι κάτι προσωπικό με το τουρνουά ή με κάποιους δημοσιογράφους. Με τους περισσότερους, έχω καλή σχέση. Ωστόσο, τα τουρνουά πρέπει να σταματήσουν να απειλούν τους αθλητές πως αν δεν δώσουν συνέντευξη Τύπου θα τους επιβληθεί χρηματική ποινή και να σταματήσουν να αγνοούν τη ψυχική μας υγεία.

Ελπίζω το ποσό που θα με τιμωρήσει το τουρνουά για όλο αυτό, να πάει σε μια φιλανθρωπία που έχει να κάνει με τη ψυχική υγεία”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.