Σούντγκρεν: “Έχουμε όλα τα υλικά για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα την επόμενη σεζόν”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο Σουηδός αμυντικός του Αρη αναφέρθηκε στους στόχους που βάζει ο Αρης για την επόμενη σεζόν ενώ έκανε και τον απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε δηλώσεις τόσο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε όσο και για την προετοιμασία εν όψει της επόμενης.

Ο Σουηδός αμυντικός του Αρη αναφέρθηκε στους στόχους που βάζει η ομάδα ενώ μίλησε και για το δικό του come back στην ομάδα καθώς με τον Ακη Μάντζιο προπονητή, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Αρη.

Για την πορεία του στον Αρη και την επιστροφή του στα παιχνίδια μετά το πρώτο μισό της πρώτης του σεζόν στον Αρη, είπε: “Θέλω να ξεχάσω τη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, ήταν δύσκολο που ήμουν εκτός ενώ ένιωθα μέρος της οικογένειας του Αρη, έπαιζα μόνος μου. Θέλω να να συγκεντρωθώ μόνο σε αυτή τη σεζόν αλλά και σε αυτά που έρχονται”.

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος για τα όσα πέτυχε ο Άρης είπε: “Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Σίγουρα είναι καλό που βγαίνουμε στην Ευρώπη. Είμαι απογοητευμένος που δεν πήγαμε μέχρι το τέλος στο Κύπελλο ενώ τα πήγαμε καλά με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Όταν ξεκινούσε η χρονιά, έμοιαζε ικανοποιητική η 3η θέση αλλά στη διάρκεια της σεζόν ήμασταν σταθερά 2οι και χάσαμε τη δεύτερη θέση στα play off. Για αυτό λέω ότι είναι 50-50 τα συναισθήματα αλλά αν δεις τη συνολική εικόνα, είναι καλή”.

Μένοντας στο Κύπελλο είπε και το εξής: “Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι έτσι, σε πονάει. Θέλαμε να πάρουμε έναν τίτλο μετά από χρόνια. Αλλά υπάρχει Κύπελλο και την επόμενη σεζόν και έχουμε μια νέα ευκαιρία για να το κατακτήσουμε”. 

Για την επόμενη σεζόν είπε: “Όλοι μαζί, οι παίκτες αλλά και από τα γραφεία της ομάδας, όλη η ομάδα, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε κάτι πολύ καλό. Έχουμε έναν καλό προπονητή και είναι καλό να έχουμε έναν προπονητή για αρκετό διάστημα. Να μάθει και τους παίκτες, να μάθουμε και εμείς τον προπονητή, οπότε για μεγάλα αποτελέσματα θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετό καιρό”. 

Πρόσθεσε: “Έχουμε όλα τα υλικά από αυτή τη σεζόν για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα την επόμενη σεζόν. Αν συνεχίσουμε έτσι όπως το κάναμε αυτή τη σεζόν, θα έχουμε ευκαιρία να φέρουμε κάτι στον σύλλογο. Όλοι οι παίκτες νιώθουν ότι είμαστε πολύ καλοί ”.

Πηγή: ΕΡΤ3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.