Play Out SL2: Νίκη για Παναχαϊκή, ισοπαλίες στα άλλα δύο

Τη νίκη της ημέρας για την 4η αγωνωστική των Play Out της Super league 2 πέτυχε η Παναχαϊκή, τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στα άλλα δύο ματς.

Τη νίκη της ημέρας για την 4η αγωνωστική των Play Out της Super league 2 πέτυχε η Παναχαϊκή, τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στα άλλα δύο ματς.

Μεγάλη νίκη για τους Πατρινούς

Στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ υποδέχτηκε την Παναχαϊκή, σ’ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 5 γκολ.
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο πήραν… φωτιά τα δίχτυα.
Αρχικά ο Βουό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 51ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπατροβιτς έκανε το 1-1 και στο 83ο λεπτό ο Γιούσης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Πάτρας με 2-1.
Ο Κοτόπουλος στο 86ο λεπτό έκοψε τα… γέλια των φιλοξενούμενων κάνωντας το 2-2. Όμως ο Μπάτροβιτς για δεύτερη φορά στο ματς θα βρει τον στόχο και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους.

Όλα έγιναν στα τελευταία 5 λεπτά

Απόλλωνας Λάρισας και Αθλητική Ένωση Καραϊσκάκης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της SuperLeague2.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 32ο λεπτό με τον Κρίστο Σέχου και να μπουν οδηγοί στο σκορ μέχρι και το 84ο λεπτό, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1 με σκόρερ τον Φραντσέσκο Λόβριτς και να φέρουν “τούμπα” το ματς στο 87ο λεπτό με τον ΡούνεΪ. Η χαρά των παικτών του Καραϊσκάκη κράτησε μόλις 1 λεπτό, αφού ο Σέχουν και πάλι, στο 88′ σκόραρε κάνοντας το 2-2.

Σε δύο λεπτά… καθάρισαν

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τη Δόξα Δράμας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ των Μαυρία. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, με τον Σταμάτη να κάνει το 1-1 στο 47′ σκόρερ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.