Toβέν: Ελκυστική πρόταση της Τίγρες

Ο 28χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, ακόμη δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ κι έχει στα χέρια του σημαντική πρόταση από τη μεξικανική ομάδα.

Ο Φλοριόν Τοβέν δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο στη Μαρσέιγ, κάτι που σημαίνει πως με τα ισχύοντα δεδομένα μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Οι «Φωκαείς» του έχουν προτείνει 5ετές συμβόλαιο, αλλά ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν βρεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει απορρίψει προτάσεις της Κρίσταλ Πάλας και της Γουέστ Χαμ, ενώ υπάρχουν επαφές με τη Νάπολι και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προς το παρόν, η πιο ελκυστική πρόταση έρχεται από το Μεξικό και την Τίγρες του Μοντερέι, στην οποία εδώ και 6 χρόνια ηγέτης είναι ένας άλλος τέως ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ. Υπενθυμίζεται πως η Τίγρες αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Οι Μεξικανοί προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο και πριμ υπογραφής με τις συνολικές απολαβές να προσεγγίζουν τα 25 εκ. ευρώ, κάτι έχει βάλει σε σκέψεις τον 28χρονο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.