“Αυτούς προσέξτε”

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις του ΠΑΟΚ, τονίζοντας τους ποιους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του βορρά θα πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις του ΠΑΟΚ, τονίζοντας τους ποιους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του βορρά θα πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Κλειστά χαρτιά για την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ κράτησε ο Μανόλο Χιμένεθ στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν “πετάξει” η αποστολή με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να κάνει …φροντιστήριο στους παίκτες, εξηγώντας τους ποια είναι τα δυνατά σημεία του άμεσου αντιπάλου τους. Για το λόγο αυτό τους έδειξε βίντεο με φάσεις απ’ τα τελευταία χρονικά παιχνίδια της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι, στα οποία φαινόταν η επιθετική τακτική που ακολουθεί ο Ρουμάνος.

“Χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τα πλάγια μπακ τους, επειδή ανεβαίνουν αρκετά στην αντίπαλη περιοχή και βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι επιθετικά μπακ”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο προπονητής του δικεφάλου, ο οποίος αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. “Ο Λίνο και ο Έτο βοηθούν και επιθετικά, γι’ αυτό πρέπει οι μέσοι να δίνουν βοήθειες στους δικούς μας αμυντικούς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε και στον Βιεϊρίνια, αφού απ’ τα πόδια του περνούν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειές τους”.

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ δούλεψε με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, ενώ από την άσκηση τακτικής δε μπορούν να βγουν συμπεράσματα για τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα. Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των στάσεων εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.