“Ο Αντεμπαγιόρ θα μας στείλει στο Τσάμπιονς Λιγκ”

Την πεποίθησή του πως ο Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα στείλει την Τότεναμ και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ.

Την πεποίθησή του πως ο Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα στείλει την Τότεναμ και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ. Σύμφωνα με τον Ολλανδό άσο, ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι επιθετικός, θα καταφέρει με την παρουσία του στους «σπερς» να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα που αναμένεται να δώσει για συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Επίσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ και στην ευρεία νίκη με 4-0.

«Αυτή η σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Με τον Αντεμπαγιόρ η ομάδα θα γίνεται όλο και πιο καλή και δυνατή. Αυτός θα καταφέρει να μας βοηθήσει να βρεθούμε και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εννοείται πως πολλοί άνθρωποι θα πουν ως είναι εύκολο να αγωνίζεσαι απέναντι σε εννέα παίκτες αλλά εμείς ξεκινήσαμε έτσι από την αρχή του αγώνα. Με την έναρξη του ματς μέχρι και την λήξη του καταφέραμε να επιβληθούμε του αντιπάλου μας»,τόνισε ο Ολλανδός παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.