Scouting μέσω…iPad για τους Άγγλους

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Αγγλίας χρησιμοποιούν κάθε μέσο που μπορεί να διευκολύνει τη δουλειά των παικτών στο Μουντιάλ, συμπεριλαμβανομένου και του iPad.

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Αγγλίας χρησιμοποιούν κάθε μέσο που μπορεί να διευκολύνει τη δουλειά των παικτών στο Μουντιάλ, συμπεριλαμβανομένου και του iPad.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο υπεύθυνος ανάλυσης των αντιπάλων των «λιονταριών» Άντι Σκούλντινγκ, δημιούργησε μία εφαρμογή για την εν λόγω συσκευή, η οποία χρησιμεύει για το scouting των αντιπάλων.

Η εφαρμογή είναι προσωποποιημένη για κάθε παίκτη, ο οποίος με το που την ανοίγει στο tablet του θα μπορεί να βλέπει δεδομένα αλλά και video των παικτών που θα αντιμετωπίσει στα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Η εφαρμογή έχει χρησιμοποιηθεί ήδη κατά τη διάρκεια των προκριματικών και όπως αναφέρει ο μέσος Τζέιμς Μίλνερ, έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμη για τους παίκτες.

«Έχουμε κάνει πρόοδο, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη. Αν μία εφαρμογή είναι απαραίτητη για να πάμε καλά στο Μουντιάλ, τότε πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε ο παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.