5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο μεγαλύτερος εν ζωή αμερικανός ηθοποιός έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 73 του χρόνια και πρωταγωνιστεί στις novacinema οθόνες στον «Αρχάριο» της Νάνσι Μάγιερς, δίπλα στην Αν Χάθαγουεϊ.

5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο μεγαλύτερος εν ζωή αμερικανός ηθοποιός έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 73 του χρόνια και πρωταγωνιστεί στις novacinema οθόνες στον «Αρχάριο» της Νάνσι Μάγιερς, δίπλα στην Αν Χάθαγουεϊ.

Για το ζωντανό θρύλο της υποκριτικής υπάρχουν χιλιάδες trivia. Διαβάστε μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε:

5 λιγότερο γνωστοί, αλλά σπουδαίοι ρόλοι του: «Falling in Love» (1984) του Ούλου Γκρόσμπαρντ (δίπλα στην Μέριλ Στριπ), «Stanley & Iris» (1989) του Μάρτιν Ριτ, «Cop Land» (1997) του Τζέιμς Μάνγκολντ (με έναν εξαιρετικό επίσης Σιλβέστερ Σταλόνε), «Brazil» (1985) του Τέρι Γκίλιαμ και «O Καθοδηγητής» (The Good Shepherd/2006) σε σκηνοθεσία του ίδιου του Ντε Νίρο.

Tι έχει πει για αυτόν ο Μάρτιν Σκορσέζε: «Ακόμη και σήμερα, δεν ξέρω κανέναν που να με εκπλήσσει με τον τρόπο που το έκανε εκείνος. Δεν μου έρχεται στο μυαλό κανένας ηθοποιός που θα προσφέρει τόση δύναμη και ενθουσιασμό.»

Τι έχει πει για τον Αλ Πατσίνο: «Αλ, μέσα στα χρόνια πήραμε ο ένας ρόλους από τον άλλον. Ο κόσμος προσπάθησε να μας συγκρίνει, να μας κάνει αντίπαλους και να μας ξεσκίσει. Δεν είδα ποτέ που μπορεί να βρίσκεται η σύγκριση, ειλικρινά. Είμαι πολύ πιο ψηλός, πιο πολύ ο τύπος του πρωταγωνιστή. Ειλικρινά, μπορεί να είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας – με μοναδική εξαίρεση εμένα.» 

Ποια είναι η σχέση του με την αποτυχία; «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την απόρριψη, γιατί όταν πηγαίνεις σε μια οντισιόν έχεις ήδη απορριφθεί. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι ηθοποιόι και είσαι ήδη σε μειονεκτική θέση όταν βρίσκεσαι εκεί. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, δεν χρειάζεται να περάσω καμία οντισιόν. Οπότε βιώνω την απόρριψη από άλλα πράγματα. Τα παιδιά μου μπορούν να με κάνουν να νιώσω απόρριψη.»

Ποιοι είναι οι ήρωες του στην αληθινή ζωή;  «Στο “A Bronx Tale”, ο πατέρας που υποδύομαι λέει στο γιό του: “Αυτός που εργάζεται είναι ο σκληρός”. Αυτοί που παλεύουν καθημερινά – αυτοί είναι οι ήρωές μου…»

“Ο Αρχάριος” Μη χάσετε την ταινία την Κυριακή 21/8 στις 22:00 αποκλειστικά στο NOVACINEMA1HD
 
Και μην ξεχνάς…με το Novaguide.gr φτιάχνεις το δικό σου τηλεοπτικό οδηγό διαθέσιμο όπου και αν βρίσκεσαι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.