5 Πράγματα που δεν ξέρετε για το «The Equalizer 2»

Η επιστροφή του Ντένζελ Γουάσιγκτον στο ρόλο του «Equalizer» κάνει την μεγάλη της τηλεοπτική πρεμιέρα. Πριν την απολαύσετε, διαβάστε 5 πράγματα που δεν ξέρατε για την ταινία...

Ο Αντουάν Φουκουά επιστρέφει στη σκηνοθεσία και ο πρωταγωνιστής Ντένζελ Γουάσινγκτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πολυμήχανου (αλλά και με εμφανή τάση προσφυγής στη βία) πρώην πράκτορα που ξεκινά μία ακόμα αποστολή εκδίκησης απέναντι στους δολοφόνους της  φίλης και συναδέλφου του.

Για μία ακόμα φορά λοιπόν, ο Ρόμπερτ ΜακΚολ (ο τυπικός βετεράνος πρώην πεζοναύτης που απλά δεν μπορεί να παραιτηθεί) θα καταφύγει στις φονικές μεθόδους που έχει μάθει οργανικά να εφαρμόζει, με τον δικό του ηθικό άξονα και τις δικές του αμφιλεγόμενες πρακτικές.

Πριν απολαύσετε αυτή τη βίαιη περιπέτεια με τον Γουάσινγκτον στο ρόλο του προστάτη των αδυνάμων, διαβάστε 5 trivia για αυτή!

«The Sequelizer». Ετσι αναφέρονται σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής και συνεργείο στην ταινία. Κι όχι τυχαία. Kι αυτό γιατί είναι το μοναδικό sequel που έχει γυρίσει ποτέ ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά, αλλά κυρίως, και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ sequel που δέχθηκε να παίξει ο Ντένζελ Γουάσινγκτον σε μία καριέρα που μετρά 42 χρόνια, 57 ταινίες και 2 Οσκαρ.

«Yummy»: O Nτένζελ Γουάσινγκτον αναφέρεται στο χαρακτήρα του Μάιλς Γουϊτάκερ ως «Yummy». Αυτή είναι μία σαφής αναφορά σ’ ένα πραγματικό πρόσωπο. Ο Ρόμπερτ «Γιάμι» Σάντιφερ ήταν ένας διαβόητος αρχηγός συμμορίας του Σικάγο. Ξεκίνησε την εγκληματική του δράση παιδί ακόμα (λένε ότι ήταν μόλις 11 χρονών). Οταν δολοφονήθηκε από κάποια άλλη συμμορία, η ιστορία του έγινε γνωστή σ’ όλη την Αμερική και η φωτογραφία του έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό ΤΙΜΕ το Σεπτέμβριο του 1994.

Πολύ κοντά στην αλήθεια: 2 σεκιουριτάδες πυροβολήθηκαν από συμμορίες στο σετ! Φαίνεται πώς η ζωή μοιάζει περισσότερο με ταινία, ακόμα και σε σύγκριση με τις ίδιες τις ταινίες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Βοστώνη, συμμορίες άνοιξαν πυρά σε δυο σεκιουριτάδες που φυλούσαν την είσοδο στο σετ. Απίστευτο;

Denzel kicked ass! Οι σκηνές πάλης είναι όσο αληθινές όσο μπορούσαν να γυριστούν, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Ο Γουάσινγκτον επέμενε σε αυτό και ήθελε να τις γυρίσει ο ίδιος, χωρίς κασκαντέρ. Για να το καταφέρουν αυτό, έγινε μία προετοιμασία μηνών με καθημερινές προπονήσεις από τον  UFC Welterweight Πρωταθλητή, Τάιρον Γούντλεϊ. Να θυμίσουμε απλώς ότι ο Ντένζελ είναι 65 χρονών. Ο Γούντλεϊ 35.

«The Equalizer 3»: ο Αντουάν Φουκουά έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει και με τρίτη ταινία! Περιμένουμε λοιπόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.