Ο «Γερμανός» είπε «φταίω». ʼλλος;

Δεν είναι κακό που και οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στην πρόκριση με νίκη επί της Ρωσίας στο ματς του Σαββάτου. Το αντίθετο. Είναι πολύ ενθαρυντικό που έχουν αυτή τη νοοτροπία του νικητή. Που θεωρούν ότι οι ικανότητές τους είναι για τους «8» του Euro 2012.

Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Εθνικής μπορεί να χαλυβδώσει την ελληνική ομάδα και να την δούμε να κλείνει τους χώρους στους Ρώσους, κάνοντας δύσκολη την ζωή τους.
Ωστόσο για να συμβεί αυτό και να χαρεί όλη η Ελλάδα, οι διεθνείς θα πρέπει να μπουν  συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το 1ο λεπτό και όχι σαν υπνωτισμένοι όπως στα ματς με την Πολωνία και την Τσεχία.
Επίσης καλό θα είναι να κάνουν και την αυτοκριτική τους για την εικόνα που παρουσίασαν στα δύο πρώτα ημίχρονα των πρώτων αγώνων, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους.
Διότι μετά από 6 ημέρες και δύο αγώνες στο Euro, ο μόνος που έκανε την αυτοκριτική του ήταν ο Χοσέ Χολέμπας. Ο ομογενής από την Γερμανία, που ακόμα δεν έχει μάθει να μιλάει ελληνικά, μας είπε ξεκάθαρα ότι φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η Εθνική.
Ως τώρα ούτε ο Σάντος, ούτε οι διεθνείς που είχαν βρεθεί με τους δημοσιογράφους, είχαν αναφερθεί στις ευθύνες τους. Το «αδικήσαμε τους εαυτούς μας» που είπαν οι περισσότεροι, δεν αποτελεί αναγνώριση των κακών εμφανίσεων.
Ο Χολέμπας όμως, που είναι και της γερμανικής νοοτροπίας, δεν είχε πρόβλημα να πει ότι φταίει.
Μακάρι να κερδίσουμε την Ρωσία και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Αν δεν τα καταφέρουμε όμως, θα ήθελα να δω ποιος άλλος θα ακολουθήσει τον δρόμο του Χολέμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.