Τελικά ποιόν… χειρούργησε καλύτερα ο Σπάθας;

Η πρώτη ανάγνωση της διαιτησίας του Ηλία Σπάθα και των βοηθών του στην Τρίπολη θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «ο... χειρουργός του Αστέρα»!

Μιλάμε για μια διαιτησία εξώθφαλμα προκλητική σε βάρος των γηπεδούχων, η οποία τελικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα υπέρ του Ολυμπιακού.

Το αντίθετο μάλιστα. Προκάλεσε την αντίδραση όχι μόνο των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (που σύμφωνα με τα ρεπορταζ προετοιμάζουν συντονισμένες ενέργειες), αλλά ακόμα και των φιλων των ερυθρολεύκων που έχουν εκφραστεί ποικιλοτρόπως μέσω των social media.

Προσέξτε τι πέτυχαν λοιπόν, ο Σπάθας και τα άλλα… παλικάρια στην Τρίπολη: Ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο. Οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού συσπειρώνονται εναντίον του και ο κόσμος της ομάδας νιώθει αποστροφή για την ίδια του την ομάδα και τη διοίκησή της.

Κι όλα αυτά σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε! Δεν του δόθηκε κάποιο πέναλτι μαϊμού, ούτε σημείωσε κάποιο γκολ οφσάιντ.

Ο Σπάθας φρόντισε με μια αποβολή-φάντασμα σε βάρος του Αστέρα και με 4 ανύπαρκτα οφσάιντ που καταλόγισαν οι βοηθοί του (τα 3 από αυτά δεν έβγαζαν καν φάση), αλλά και με πολλά ανούσια σφυρίγματα φάουλ να κάνει τον Ολυμπιακό μια ομάδα ακόμα πιο μισητή στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων.

Είναι απορίας άξιο που ο Ολυμπιακός δεν έχει ζητήσει επίσημα από την ΚΕΔ την καρατόμηση του Σπάθα. Του διαιτητή που πετυχε να τον εκθέσει με επιστημονικό τρόπο στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Δεν αντιλαμβάνονται οι ερυθρόλευκοι ότι με «φίλους» τύπου Σπάθα χάνουν τους αληθινούς φίλους τους;

Ότι τέτοιοι «φίλοι» τους κάνουν κακό και όχι καλό; Ότι κοιμίζουν τους παίκτες της ομαδας αφού πολλές φορές τους κάνουν να πιστεύουν ότι και σε κακή μέρα να βρεθούν θα υπάρξει μια άλλου… τύπου βοήθεια για να τους ξελασπώσει;

Αν ο Ολυμπιακός διαθέτει πράγματι ερείσματα στα κέντρα εξουσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να κινήσει γη και ουρανό για να στείλει τον Σπάθα στο σπίτι του.

Γιατί αν δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα στον Πειραιά ο πανέξυπνος Ηλίας Σπάθας δεν λειτούργησε ως «χειρουργός του Αστέρα», αλλά ως «χειρουργός του Ολυμπιακού»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.