Αποσύνθεση

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα 2-0 του Ατρομήτου στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο από τον Ηρακλή και την επόμενη ημέρα, στην ομάδα του Περιστερίου.

Ενός κακού μύρια έπονται. Κι αν η αρχή έγινε με την κάκιστη διαιτησία στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ στο ματς του Europa League στο Περιστέρι, η συνέχεια σε όλα τα επίπεδα ήταν (είναι) καταστροφική για τον φετινό Ατρόμητο με την δεδομένη ποιότητα. 

Με την ψυχολογία να πέφτει σε χαμηλά επίπεδα μετά τον αποκλεισμό, με την αγωνιστικότητα των παικτών να μην συνάδει στην προσωπικότητα και το ταλέντο της ομάδας άρχισαν και τα στραβά αποτελέσματα από την τρίτη αγωνιστική κι έπειτα στο πρωτάθλημα. 

Φτηνά λάθη που στοίχισαν σε γκολ και βαθμούς από την αμυντική συμπεριφορά και την έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στις στημένες μπάλες. Αστοχία στην επίθεση που όμοιά της στο Περιστέρι δεν έχουν ξαναδεί στην Super League. Και μέσα σ’ όλα κάποια κρούσματα απειθαρχίας απόρροια της κακής πορείας στο πρωτάθλημα.

Τί άλλο θα μπορούσε να συμβεί για να καταρρακωθεί το πρεστίζ μιας ομάδας μοντέλου τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα με όλα τα (εξωαγωνιστικά) προβλήματά της λυμένα; Μα φυσικά οι τραυματισμοί. Φυτανίδης, Ούμπιντες, Κοντοές, Μπάλλας, Ναπολεόνι τα πρόσφατα θύματα του περονόσπορου και με πυρετό ο Πίτου. Και για κερασάκι στην τούρτα οι αποβολές των Λεταλέκ και Κοντοέ.

Για δεύτερη αγωνιστική εξάλλου, ο πρόεδρος της ομάδας, που πρωτίστως αναζητά ευθύνες σε όλο το αγωνιστικό τμήμα, εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία. Την προηγούμενη αγωνιστική για το ματς με τον Ολυμπιακό ο κύριος Σπανός εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία εκείνης της αναμέτρησης, ενώ και για το ματς του Καυτανζογλείου εξέφρασε τα παράπονά του για την μη αποβολή του αμυντικού του γηραιού στη φάση του πέναλτι και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπρίτο λίγα λεπτά μετά το πέναλτι του Λεταλέκ.

Το “ενός κακού μύρια έπονται” που είπε ο κύριος Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή, ακολούθησε το “όπου κακός κι η μοίρα του” του Γιάννη Κοντοέ που παράφρασε το “όπου φτωχός κι η μοίρα του” σε μια δόση ειλικρινούς αυτοκριτικής για την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στις έξι παραπάνω παραγράφους αποτυπώνεται ξεκάθαρα το σκηνικό αποσύνθεσης που αιωρείται πάνω από το Μαζαράκη. Και μαζί αιωρείται και ένα “γιατί;”. Γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά που τείνουν να φτάσουν στην σφαίρα του ανεξήγητου.

Στο ποδόσφαιρο όμως η ζωή συνεχίζεται και αυτό καλούνται να κάνουν άπαντες στο Περιστέρι ώστε να βγει η ομάδα από το τέλμα που δεν είναι μόνο αγωνιστικό. 

Ο πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο αποδεκατισμένος Ατρόμητος να πάει και με νέο προπονητή, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να φαίνεται πως θα πληρώσει το μάρμαρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.