Πανέτοιμοι να κλείσουν την κακή παρένθεση

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την προσπάθεια του Πανιώνιου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρώτου γύρου» χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα των καναλιών Novasports, αλλά και στην ομιλία του προς τους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης. «Περιμένω να κλείσουμε την κακή παρένθεση και να δείξουμε χαρακτήρα» τα λόγια του Βαγγέλη Οικονόμου. 

Οι «κυανέρυθροι» έχουν συνειδητοποιήσει τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι έτοιμοι να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από την Σκόντα Ξάνθη. 

Οι 19 βαθμοί είναι γεγονός για τον Πανιώνιο, το καλό πρωτάθλημα που έχει κάνει έως τώρα η ομάδα του Ουζουνίδη, δεν αναιρείται από μια ήττα και μία άσχημη εμφάνιση. Και αυτό γεγονός είναι. Έχουν βρεθεί και άλλες φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασαν παίρνοντας τη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. 

Το σημαντικότερο όμως είναι πως άπαντες έχουν «ψάξει» μέσα τους και έχουν εντοπίσει ο καθένας τι έκανε λάθος στο τελευταίο παιχνίδι. Δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις όλη τη βδομάδα και πλέον είναι έτοιμοι να κλείσουν την άσχημη παρένθεση. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να το πράξουν αυτό, όπως και ότι διαθέτουν ποιότητα για να επιστρέψουν στη νίκη. 

Άλλωστε, πάντα μετά από μια καταιγίδα, ανατέλλει ο ήλιος. Και οι φίλοι του Πανιωνίου πρέπει να στηρίξουν τους «κυανέρυθρους» σ’ αυτό το παιχνίδι, να του δώσουν έξτρα ώθηση σ’ ένα αντικειμενικά δύσκολο ματς που μπορεί όμως να φέρει τον Πανιώνιο στους 22 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.