Ο Σίλβα ξέρει τον τρόπο

O Nίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το μεγάλο στοίχημα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό το επόμενο διάστημα.

Δίχως άλλο, το σερί επιτυχιών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στους ομίλους του Champions League, ανοίγει κάθε χρόνο μία συζήτηση αναφορικά με την εικόνα του Ολυμπιακού στη συνέχεια της περιόδου. Ειδικά, μετά τις γιορτές ουκ ολίγες φορές εμφανίζει σημάδια αγωνιστικής αρρυθμίας. Λες και πρόκειται για παράδοση. Ασφαλώς και καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι σε θέση να παράγει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο από την αρχή έως το τέλος της περιόδου. Και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν και διαστήματα κάμψης. Οι «ερυθρόλευκοι» του Μάρκο Σίλβα ξεκίνησαν τη χρονιά με στόχο να προσφέρουν καλό θέαμα καθώς θα πορεύονταν στο μονόδρομο των επιτυχιών. Κατά γενική ομολογία και σε πολύ μεγάλο ποσοστό, έχει επιτευχθεί ο στόχος, ενώ φθάσαμε στα μισά της διαδρομής.

Το στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Πορτογάλος τεχνικός σχετίζεται με την διατήρηση της απόδοσης του «οικοδομήματός» του σε υψηλά επίπεδα και στη νέα χρονιά. Αφενός για να συνεχίσει με νίκες στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Αφετέρου, για να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στη νοκ άουτ φάση του Europa League. Δύο μήνες (αφού το πρώτο ραντεβού με την Άντερλεχτ είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φεβρουαρίου του 2016) είναι μεγάλο διάστημα. Πάντως, ο εργατικός και ρεαλιστής Σίλβα έχει αποδείξει έως τώρα πως έχει τον τρόπο για να διαχειρίζεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το υλικό. Επομένως, δικαιολογημένα φιλοδοξεί να συνεχίσει με ανάλογη επιτυχία.   
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.