Τα… ρέστα του στο σπίτι

Πολλές φορές η κατάληξη της προσπάθειας μιας ολόκληρης χρονιάς κρίνεται σε λεπτομέρειες. Αυτές κάνουν διαφορά και η διαχείρισή τους είναι στο τέλος καθοριστική για κάθε ομάδα.

Ο ΟΦΗ κάνει την δική του προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία και η διαχείριση καταστάσεων αποτελεί δίχως άλλο ένα από τα αδύνατα σημεία των κριτικών. Παράλληλα με την έλλειψη τύχης που κατά κοινή ομολογία δεν είναι με το μέρος των Κρητικών σε κάποια παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ ήτα η ομάδα που άνοιξε το σκορ για 8η φορά στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει. Δείγμα αν μη τι άλλο θετικό για τον τρόπο που ξεκινά τα παιχνίδια της. Υπάρχει όμως κάτι αρνητικό που το επισκιάζει. Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε τρίποντο μόλις σε 2 από τα 8 ματς στα οποία άνοιξε το σκορ. Απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Κοινώς είναι η ομάδα που άνοιξε το σκορ σε 8 παιχνίδια και με μέγιστη συγκομιδή τους 24 πήρε 9 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα 6 έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Απολογισμός που κάθε άλλο παρά θετικός είναι, όταν στις μισές από τις εν λόγο αναμετρήσεις έπαιζε στην έδρα του.

Δεδομένο είναι πως οι αγωνιστικές αδυναμίες διορθώνονται. Και από τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού και από τη διοίκηση που ήδη έχει κάνει κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σημείο κλειδί θα είναι τα εντός έδρας παιχνίδια στο υπόλοιπο της σεζόν. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τις 5 από τις υπόλοιπες έξι ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. ΑΕΛ, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννενα, Λαμία και Λεβαδειακός θα επισκεφθούν την Κρήτη  στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Παπαδόπουλου θα κληθεί να παίξει εκτός έδρας και με τους 5 πρώτους της βαθμολογίας. Σε παιχνίδια που προφανώς θα προσπαθήσει να πάρει έστω και το ελάχιστο, ακόμη κι αυτό όμως μοιάζει δύσκολο σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Περιστέρι και Ολυμπιακό Στάδιο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό…

Με τα δεδομένα του προγράμματος, αν ο ΟΦΗ είχε τους υπάρχοντες βαθμούς με αντίστροφο πρόγραμμα θα ήταν μάλλον καταδικασμένος ψάχνοντας μεγάλες νίκες εντός. Η υποχρεώσεις απέναντι σε ομάδες μεσαίας (και κάτω) ταχύτητας δίνουν – θεωρητικά – τη δυνατότητα μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών, αυξάνοντας όμως παράλληλα την πίεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.