Ο Νταμπίζας ξέρει ότι το… ποτό της αλήθειας είναι “πικρό”

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το δρόμο της αλήθειας που έχει επιλέξει ο Νίκος Νταμπίζας και το... ταμείο που θα γίνει στο τέλος.

Αν ήθελε να γίνει αρεστός στον κόσμο και στα ΜΜΕ, ο Νίκος Νταμπίζας θα είχε επιλέξει από τις πρώτες ημέρες της ενασχόλησης του ως τεχνικός διευθυντής ένα διαφορετικό δρόμο. Όμως ο 46χρονος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού επέλεξε να ακολουθήσει ένα άλλο, αρκετά κακοτράχαλο, μονοπάτι. Μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν… χαϊδεύει τα αυτιά του κόσμου και επιλέγει, όσο σκληρή και αν είναι, να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτό έκανε και στην αναλυτικότατη – δίωρη – συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, σχολιάζοντας με ειλικρίνεια όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν ή απασχολούν τους φίλους του Τριφυλλιού. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας του. Τουλάχιστον μια θέση στην πεντάδα και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και βάρος στο Κύπελλο. Αν μη τι άλλο αρκετά ρεαλιστικό πλάνο.

Παράλληλα υπεραμύνθηκε των κινήσεων που έκανε αυτό το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι με βάση το μπάτζετ που είχε στη διάθεση του, δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει την ευθύνη για το ρίσκο της μη απόκτησης “εξαριού” ή επιθετικού (εφόσον δεν γίνει άλλη μεταγραφή), σχολίασε ανοικτά το “καυτό” θέμα Χατζηγιοβάνη, απάντησε στην πλευρά Μουνιέ και… διέλυσε τα σύννεφα αμφιβολίας για τη σχέση του με το Γιώργο Δώνη. Το “δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου” ήταν αρκετά ξεκάθαρο για όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, όπως και το “αν δεν είμαστε ικανοί ως οργανισμός και μας βάζω όλους μέσα, να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις, δεν θα έχουμε συνέχεια” που είπε στο φινάλε. 

Τα λόγια του Νταμπίζα δεν ήταν… γλυκά. Δεν ήχησαν όμορφα και δεν υπήρξαν ψεύτικες υποσχέσεις. Το ποτό της αλήθειας είναι “πικρό”, όμως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν διστάζει να το γευτεί, γιατί γνωρίζει ότι έχει χρέος απέναντι στον κόσμο να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Να μεταφέρει την πραγματική εικόνα μιας κατάστασης, δίχως να παλεύει με… νερομπογιές να βάψει ένα τοίχο. Ενστάσεις υπάρχουν αρκετές για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία και τα βήματα που έχει ακολουθήσει, όμως όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και η πορεία του Παναθηναϊκού και των νεοαποκτηθέντων θα δείξει αν το έργο του ήταν επιτυχημένο ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.