Κερδισμένη η ΟΜΑΔΑ του Πανιωνίου

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο Novasports.gr για τη μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ και τα οφέλη που έχουν οι «κυανέρυθροι» από τη συγκεκριμένοι μεταγραφή.

Πάει και ο Μπακασέτας. Μετά από μια περιπετειώδη περίοδο η μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Η μία πλευρά (ΑΕΚ) υποστηρίζει πως έδωσε 200.000 μέχρι 300.000 ευρώ για να το προσθέσει στο ρόστερ της από τώρα και η άλλη (Πανιώνιος) ότι θα βάλει στα ταμεία της 550.000 ευρώ (400.000+150.000) συν τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κάποιες άλλες πληροφορίες). Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου θα πω εγώ… 

Τον προπονητή της ομάδας ελάχιστα τον ενδιαφέρει. Ο Ουζουνίδης γνώριζε πως δεν θα τον είχε στη διάθεσή του για το επόμενο πρωτάθλημα, ακόμα και αν ο Μπακασέτας έμενε μέχρι τον Δεκέμβριο. Οπότε μάλλον ικανοποιημένος θα πρέπει να νιώθει (αν και δεν έχω μιλήσει μαζί του) για την πρόωρη αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή με όποιο οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ. 

Το σενάριο να παρέμενε στον Πανιώνιο ο Μπακασέτας χωρίς να υπολογίζεται έκρυβε πολλούς κινδύνους. Δεν θα μιλήσω τόσο για εξωαγωνιστικούς γιατί δεν τους γνωρίζω, αλλά για το κλίμα στην ομάδα. Φανταστείτε να είχε ο Ουζουνίδης έναν ποδοσφαιριστή στην ομάδα που δεν θα παίζει, πιθανότατα θα μουρμουράει και ενδεχομένως να δημιουργεί κλίμα (αν και δεν πιστεύω ότι θα το ‘κανε ο Μπακασέτας). 

Η παραχώρησή του στην ΑΕΚ και όχι η τοποθέτησή του στο «ψυγείο», θεωρώ, ότι βγάζει κερδισμένη την ομάδα του Πανιωνίου. Όχι την διοίκηση (που και αυτή βγαίνει), αλλά την ομάδα, αφού πλέον θα πορευθεί ξεκάθαρα χωρίς τον Μπακασέτα στο ρόστερ της και με μεγαλύτερη ηρεμία για τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.