Οι μάγκες με τα Πράσινα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Με το κεφάλι ψηλά… Με μια εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του Παναθηναϊκού… Με καρδιά… λεόντων και μαχητική ψυχή… Με πάθος, θέληση και πείσμα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έφεραν… Τούμπα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ με “γλυκό” τρόπο.
Με τη μισή ομάδα να είναι… οff και την… Κ20 του Τριφυλλιού στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων – αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών – διέψευσε κάθε προγνωστικό και πήρε με το “σπαθί” του το “τρίποντο” κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. 
Μόνο κέρδη μετράει ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι της Τούμπας. Αρχικά απέφυγε τα… εφιαλτικά σενάρια της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ και θα αρχίσει τη ευρωπαϊκή του προσπάθεια από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες ανταμείφθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη με μια έξτρα εβδομάδα διακοπών – και απαραίτητης ξεκούρασης – και οι Πράσινοι βρήκαν το λίγο χρόνο που ζητούσαν για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού. 
Παράλληλα ακούστηκε και επίσημα η πρόθεση παραμονής του Γιάννη Αλαφούζου στο κλαμπ, κάτι που σημαίνει ότι διαλύονται τα σενάρια… καταστροφής και το Τριφύλλι τουλάχιστον δεν θα έχει και τον μπελά της διοικητικής αστάθειας. 
Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα μοιάζει σαν τον οδηγό που πρέπει να ακολουθήσουν οι Πράσινοι τη νέα σεζόν. Ο χαρακτήρας, το “μέταλλο” και η μαχητικότητα αυτής της ομάδας, είναι στοιχεία απαραίτητα στη “συνταγή” της επιτυχίας και… προμηνύματα για ένα πιο… ευχάριστο μέλλον. 
Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε το κορυφαίο του κοουτσάρισμα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και του αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο στην… πίτα νίκης. Ο προπονητής των Πράσινων διαχειρίστηκε με υποδειγματικό τρόπο τα προβλήματα της ομάδας του, έβγαλε… άσους από το μανίκι του ακόμα και όταν οι λύσεις είχαν… στερέψει και οδήγησε το Τριφύλλι σε μια μεγάλη νίκη. Ίσως τη σπουδαιότερη στο διάστημα που είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 
Όμως μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ ότι αξίζουν να φορούν τη “βαριά” φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος. Έβγαλαν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και δικαιώθηκαν για την προσπάθεια τους. 
Ο τίτλος του κορυφαίου… μοιράζεται σε Λουντ και Κλωναρίδη, καθώς και οι δύο ήταν συγκλονιστικοί και καθοριστικοί στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αν και έκανε τεράστιο λάθος στο γκολ του Ενρίκε, ο Κουτρουμπής ήταν σπουδαίος στην Τούμπα και μια κακή στιγμή, δεν… διαγράφει την εξαιρετική του εμφάνιση, ενώ ο Κουρμπέλης ξεχώρισε σε άλλο ένα παιχνίδι και εξελίσσεται στον ηγέτη του …αύριο. Κανένας παίκτης δεν υστέρησε, όλοι τους έδωσαν το… 101% και θύμισαν σε όσους είχαν… ξεχάσει, ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.