Το πλάνο της νέας σεζόν

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το πλάνο του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις κινήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου στο μετεγγραφικό παζάρι.

Μέχρι τώρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε …αθόρυβη δουλειά. Με καθημερινή παρουσία στο Κορωπί και καλή συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν από την πρώτη ημέρα στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όμως τώρα είναι η στιγμή που ο «Λύμπε» μπαίνει στο …γήπεδο των μεταγραφών και ψάχνει τα πρώτα του …γκολ από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου, καθώς καλείται να προχωρήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, με μειωμένο μπάτζετ, τη λίστα των αποχωρήσεων γεμάτη ονόματα και τον χρόνο …αντίπαλο.

Στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας, είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Το κομμάτι των αποχωρήσεων θα απασχολήσει αρκετά τους Πράσινους, αφού είναι άμεσος στόχος η «εκκαθάριση» του ρόστερ και η εξοικονόμηση ενός σεβαστού ποσού από την αποχώρηση των παικτών που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα». 

Μέχρι στιγμής είναι δεδομένες οι αποχωρήσεις των Λέτο, Κοτσόλη και Μέστο, καθώς ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια τους με το Τριφύλλι. Παράλληλα έληξε ο δανεισμός του Εμποκού, θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει ο Κονγκολέζος και τη νέα σεζόν, όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Πράσινων. Με την περίπτωση του Κλωναρίδη, η κατάσταση είναι πολύ πιο εύκολη, αφού αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία Παναθηναϊκού – Λανς και να παραμείνει ο ομογενής επιθετικός στο κλαμπ. 

Από εκεί και πέρα, είναι πολλά τα ονόματα στη λίστα …αποχώρησης και προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τις περιπτώσεις των Βέμερ και Ρινάλντι.

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις, ωστόσο υπάρχει ένας …μπούσουλας. 

Οι Πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού, δημιουργικού μέσου, ενός ή δύο εξτρέμ, αμυντικού χαφ, στόπερ και δύο μπακ (αριστερά και δεξιά).  Υπό προϋποθέσεις, το Τριφύλλι θα εξετάσει και την περίπτωση απόκτησης έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ πιθανές πωλήσεις παικτών θα τροποποιήσουν τα πλάνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.