Το νέο “μνημόνιο” και ο …συμπαίκτης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει εδώ και καιρό έναν “συμπαίκτη” για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει το κλαμπ να κάνει ένα βήμα πιο …πέρα. 

Ακούγονται πολλά, όμως δεν θα μπω στη διαδικασία φημολογίας, καθώς – για την ώρα – δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ακόμα και αν κάτι …αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Άρα τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει στο Τριφύλλι και οι Πράσινοι αναμένεται να “βαδίσουν” και αυτό το καλοκαίρι με βάση όσα …επιτάσσει το νέο “μνημόνιο”. Δηλαδή αισθητή μείωση στο μπάτζετ της ομάδας και στο ποσό που θα έχουν στη διάθεση τους ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης για μεταγραφές, εξορθολογισμός της οικονομικής κατάστασης το κλαμπ, “εκκαθάριση” του ρόστερ και προώθηση – αξιοποίηση νέων παιδιών από την Ακαδημία του συλλόγου. 

Μετά από αρκετές αλλαγές στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια και δίχως ένα σταθερό πλάνο – αν δεν υπάρξει κάποια …ξαφνική έκπληξη τις επόμενες εβδομάδες – ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει στο …καλοκαίρι του 2013 και αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια της πρώτης χρονιάς Αναστασίου – Νταμπίζα. 

Αντιλαμβάνομαι ότι κανένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν θέλει να βλέπει την ομάδα του σε αυτή την κατάσταση. Όμως αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα …πολυβόλα με …σφεντόνες. 

Το έχουμε επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό… Το βάρος πέφτει στις αποδεσμεύσεις, γιατί αυτό επιβάλλει η …ανάγκη. Από τη στιγμή που θα υπάρξει πρόοδος σε αυτό το κομμάτι και οι Πράσινοι καταφέρουν να εξοικονομήσουν ένα σεβαστό ποσό, τότε θα τρέξουν και τα υπόλοιπα θέματα. 

Μεταγραφές θα γίνουν – το πότε είναι άλλο θέμα – όμως οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εστιάζουν μονάχα σε περιπτώσεις παικτών που …αντέχει το “πορτοφόλι” τους.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.