Ενθαρρυντικά και αισιόδοξα “κυανέρυθρα” μηνύματα

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-1 του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού στο φιλικό της Νέας Σμύρνης και την εικόνα που παρουσίασαν οι «κυανέρυθροι».

Άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε ο νέος Πανιώνιος το βράδυ της Κυριακής στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας περιόδου. Σ’ ένα φιλικό ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, για τον οποίο είχαν προηγηθεί τα απαραίτητα… ξεμουδιάσματα. Ο Πανιώνιος δεν είχε αυτή την δυνατότητα ή για την ακρίβεια επέλεξε να μην την έχει αλλά να πάει σε δύο δυνατά φιλικά έτσι ώστε να είναι όσο καλύτερα έτοιμος στις 13 Ιουλίου, πιθανότατα με τη Γκόριτσα.
Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκα στη Νέα Σμύρνη, όχι τόσο ως δημοσιογράφος, αλλά ως φίλαθλος για να ενισχύσω και εγώ την αξιέπαινη προσπάθεια της ΠΑΕ να δωρίσει όλα τα έσοδα στον μικρό Βαγγέλη που δίνει τη δική του μάχη μ’ αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου και όχι μόνο που βρέθηκαν παρά τους 38 βαθμούς στη Νέα Σμύρνη για να δουν την ομάδα τους, αλλά και για να βοηθήσουν με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ των μικρό Βαγγέλη.
Αγωνιστικά δεν έχω να καταθέσω πολλές παρατηρήσεις, δεν θα ήταν και σωστό άλλωστε. Ούτε να μιλήσεις με κολακευτικά λόγια από μόλις ένα φιλικό παιχνίδι, ούτε να προβλέψεις την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, λείπουν σημαντικά κομμάτια από το παζλ του νέου ρόστερ.
Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
– Ο Πανιώνιος θα είναι εξίσου ανταγωνιστικός και στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς συνεχίζει στο ίδιο πλάνο παιχνιδιού. 
– Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα προσπαθήσει να τονίσει με τις δικές του πινελιές το παιχνίδι των “κυανέρυθρων”, ωστόσο θεωρώ πως δεν θα δούμε κάποια δραστική αλλαγή στον τρόπο που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα της Νέας Σμύρνης.
– Ο Γιώργος Μασούρας δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα μέρα με τη μέρα και για μένα θα είναι ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Πανιωνίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του τα προηγούμενα χρόνια ήταν το άγχος που τον διακατείχε να αποδείξει πράγματα. 
– Ο Γιάγια Μπανανά είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Σπύρου Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου, ως παρτενέρ του Βαγγέλη Οικονόμου, που συνεχίζει να είναι σταθερός και σημαντικός για την αμυντική λειτουργία. 
– Ο αντικαταστάτης του Σιώπη δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί. Ο Ταπόκο είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον “κοντό”. Ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει πράγματα από τον Γάλλο, αλλά δεν θα είναι Σιώπης. Ο χρόνος θα δείξει όμως.
– Στα ενθαρυντικά μηνύματα και η επιστροφή του Βασίλη Πατσατζόγλου, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρυσι στο γόνατο. 
Για πρώτο φιλικό και με μοιρασμένο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες νομίζω πως είναι ήδη πάρα πολλές οι παρατηρήσεις. Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται ακόμα και δεν μπορεί να κριθεί για τίποτα… Σιγά-σιγά θα “χτιστεί” η ομάδα και τότε θα μπορούμε να έχουμε μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα. Απλά, τα πρώτα μηνύματα που έστειλαν οι “κυανέρυθροι” ήταν ενθαρρυντικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.