Παντού ισχυρός

Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να ισχυροποιήσει το όνομα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Είναι σαφές πως δεν στέκεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αναζητώντας ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, αλλά και υψηλούς (και συνάμα εφικτούς) στόχους στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εικόνα των «ερυθρόλευκων» πέρα απ’ τα ελληνικά σύνορα και κυρίως στα κέντρα αποφάσεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένα σκεπτικό εξόχως σημαντικό, αφού αν εξαιρέσουμε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με συνεπή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επομένως, σε βάθος χρόνου, μπορεί αν βγει ωφελημένος αν βελτιώσεις τις διεθνείς του σχέσεις.

Η διεξαγωγή στην Ελλάδα του ετήσιου αγώνα κατά της φτώχιας, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διότι η εικόνα του γεμάτου Καραϊσκάκη με παίκτες – αστέρια απ’ όλον τον κόσμο, έφθασε σε παρά πολλές χώρες της γης. Μία εξέλιξη η οποία αν μη τι άλλο τόνωσε το πρεστίζ του συλλόγου του Πειραιά.

Φάνηκε στην πράξη, με την πρόσκληση που δέχθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να παραβρεθεί ο κ. Μαρινάκης στην εκδήλωση για τη «Χρυσή Μπάλα». Εκεί, όπου δίνουν το παρών εκπρόσωποι Εθνικών Ομοσπονδιών, όπως και λίγα στελέχη από συλλόγους. Ο κ. Μαρινάκης, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Ήταν, όμως, εκεί ένας απ’ τους άμεσους συνεργάτες του, ο Νίκος Καραχάλιος. Μάλιστα, μετά το γκαλά της «Χρυσής Μπάλας», βρέθηκε στο αρχηγείο της FIFA στη Ζυρίχη, όπου είχε επαφές με στελέχη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για οργανωτικά θέματα.

«Μετά τον αγώνα κατά της φτώχιας, μπαίνετε σε άλλο επίπεδο στη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια», του τόνισαν στα γραφεία της FIFA. Πρόκειται για το πρώτο παράσημο της νέας τάξης πραγμάτων στον Ολυμπιακό.

Και όπως παραδέχεται ο κ. Καραχάλιος, «θα υπάρξει συνέχεια καθώς ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες δυνατότητες και θα πρέπει να τις αξιοποιήσει και εκτός Ελλάδας. Αυτό είναι το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα το κάνουμε πράξη καθημερινά».  

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.