Ο μήνας των ανακοινώσεων

Εως το τέλος του μήνα θα δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις στην πλειοψηφία των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, οι περισσότερες θα έχουν κλείσει έως τις 4 Ιουλίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που ξεκαθάρισε με δημόσια τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

Ωστόσο, με το σκεπτικό πως οι επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αρχίζουν στα τέλη Αυγούστου, δεν είναι εκτός πραγματικότητας όποιος υποστηρίξει πως «χρόνος υπάρχει» ώστε να μπουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο «ερυθρόλευκο» οικοδόμημα τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστου. Βεβαίως, αν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «Πειραιωτών ξεκινούσαν στα τέλη Ιουλίου, τότε θα ήταν επιτακτική ανάγκη η άμεση οριστικοποίηση του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Επαναλαμβάνουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των καλοκαιρινών αγορών θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα, ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχουν “ψηλά τις κεραίες τους” τα στελέχη των «Πειραιωτών» τα οποία είναι επιφορτισμένα με τις μεταγραφικές υποθέσεις. «Στις 20 Ιουλίου ή 10 Αυγούστου δεν είναι απαγορευτική ημερομηνία για να κάνεις μια καλή μεταγραφή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, φαντάζει ρεαλιστική η σκέψη πως μπορεί στην πορεία να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά. Επομένως, όποιος ψάχνει ενδεχομένως να βγει πολλαπλά ωφελημένος.

Διότι όσο κυλάει ο χρόνος, πιθανότατα να μειώνονται και τα κόστη για την απόκτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στην παρούσα φάση, ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να καθοδηγείται από έναν άνθρωπο με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο, είναι λάθος να υποστηρίξουμε πως επειδή «λεφτά υπάρχουν», θα πρέπει να μην βλέπουμε “ταβάνι” στις αγορές των πρωταθλητών Ελλάδας. Να ξέρετε πως όλες οι κινήσεις θα γίνουν με σύνεση και γνώμονα το συμφέρον του Ολυμπιακού. Η προεργασία που έχει προηγηθεί είναι εξόχως σημαντική σε ότι αφορά στους μεταγραφικούς στόχους. Να είστε βέβαιοι πως τ’ αποτελέσματα αυτής της προεργασίας θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε πολύ σύντομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.