Μια από τα …ίδια

Μάταια περίμενε αντίδραση από τους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην αναμέτρηση της Τούμπας... Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν ίδια και απαράλλακτη με τους προηγούμενους αγώνες των πλέι οφ.

Απογοητευτική…
 
ʼλλη μια ήττα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και το αρνητικό σερί συνεχίζει να γράφει… Και όμως… Είναι η ίδια ομάδα που πάλεψε σχεδόν μέχρι το φινάλε τον τίτλο του πρωταθλητή. Σχεδόν η ίδια ομάδα που εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον πρώτο γύρο. Η ίδια ομάδα που σήκωσε το κεφάλι μετά την οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό και κέρδισε πέντε συνεχόμενους αγώνες, κάνοντας εντυπωσιακό φίνις στην κανονική διάρκεια.

Κι όμως αυτή η ομάδα ήταν σκιά του εαυτού της και στις τρεις αγωνιστικές των πλέι οφ. Κάκιστος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, απρόσεκτοι οι Πράσινοι για εξήντα λεπτά απέναντι στην ΑΕΚ και… φλύαροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στο κρίσιμο παιχνίδι της Τούμπας, οι παίκτες του Φερέιρα παρουσιάστηκαν με ενισχυμένη την μεσαία γραμμή και…ένα σωρό χαφ. Πάλευε και προσπαθούσε ο Κλέιτον, όμως ο Βραζιλιάνος δεν είναι επιθετικός… Έχει ποδοσφαιρική ευφυία και γνωρίζει καλά τα μυστικά της μπάλας, ωστόσο δεν …γεννήθηκε στράικερ και αυτός ο μοναχικός και άχαρος ρόλος που του έδωσε ο προπονητής του, λειτούργησε τελικά αρνητικά στο παιχνίδι του Τριφυλλιού.

Ο Φερέιρα επιμένει ακόμα και τώρα σε …πειράματα και προτίμησε να έχει στον πάγκο δύο κλασικά φορ, παρά στον αγωνιστικό χώρο… Εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώνεται… Μπορεί να βγήκε κερδισμένος στο στοίχημα με τον Λέτο και να δικαιώθηκε από την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό στην επίθεση, όμως δεύτερος…Λέτο δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας του.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα στα άκρα της άμυνας, ενώ η μεσοεπιθετική γραμμή ήταν σχεδόν…εξαφανισμένη. Η ολιγόλεπτη παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη έδωσε και πάλι ενέργεια στο Τριφύλλι και πραγματικά προκαλεί εντύπωση, η επιμονή του προπονητή του Παναθηναϊκού να μην ξεκινά στην βασική ενδεκάδα έναν απαραίτητο ποδοσφαιριστή…

Αργός, προβλέψιμος και …βραχυκυκλωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, έχασε άλλους τρεις σημαντικούς βαθμούς και τώρα τρέχει για να …προλάβει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η υπόθεση πλέι οφ είναι ακόμα στα …πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τρεις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν χρειάζεται το Τριφύλλι για να κάνει δικιά του την προνομιούχο δεύτερη θέση, όμως για να γίνει αυτός ο στόχος πραγματικότητα, θα χρειαστεί να…αλλάξει γρήγορα πορεία και να θυμηθεί τον καλό του εαυτό…  Και η Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για μια καινούργια αρχή στα πλέι οφ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.