Έκπληξη με Φάμπρι

Τα...πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και...αποκορύφωμα των ραγδαίων εξελίξεων είναι η αιφνίδια απομάκρυνση Ρότσα από την τεχνική ηγεσία και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ.

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού και πραγματικά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα του Τριφυλλιού. Όμως είναι δεδομένο, ότι ο 57χρονος Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής για να εφαρμόσει το πλάνο του. ʼλλωστε έχει περάσει σχεδόν όλη την προπονητική του καριέρα στην πατρίδα του, ενώ δεν γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Και αυτή τη στιγμή, χρόνος δεν υπάρχει για το Τριφύλλι…

Το βιογραφικό του Φάμπρι δεν…γοητεύει. Δεκάδες μικρομεσαίες ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας σε σχεδόν τριάντα χρόνια προπονητικής σταδιοδρομίας και μονάχα ένας σημαντικός σταθμός. Η Γρανάδα, που έκανε μαζί του το άλμα στην Πριμέρα Ντιβιζόν. Διαθέτει εμπειρία και σε αυτό που συμφωνούν όλοι όσοι έχουν αναλύσει τον προπονητή Φάμπρι, είναι ότι ρίχνει μεγάλος βάρος στο κομμάτι της πειθαρχίας.

Στην πατρίδα του λένε πως δεν είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, ενώ στα μειονεκτήματα του πως δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό και ότι δεν έχει ζήσει τις συνθήκες πίεσης που έχει ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός.

Με το …καλημέρα στην Ελλάδα, ο Φάμπρι καλείται να κολυμπήσει στα …βαθιά και άγνωστα νερά του ποδοσφαίρου μας. Κάνει ντεμπούτο σε κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, χωρίς καλά καλά να γνωρίζει τους παίκτες του! Με μία προπόνηση και λίγες ώρες στην χώρα μας, ο Ισπανός θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου και θα κληθεί να καθοδηγήσει την ομάδα του.

Ο Φάμπρι καλείται στα 57 του χρόνια να κοουτσάρει τον μεγαλύτερο σύλλογο στην καριέρα του, σε ένα ξένο πρωτάθλημα και με μια σημαντική πρόκληση μπροστά του. Να οδηγήσει το Τριφύλλι στον σωστό δρόμο. Αναμφίβολα είναι μια επιλογή με μεγάλο ρίσκο, όμως κανείς δεν μπορεί να κριθεί πριν δείξει δείγματα της δουλειάς του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.