Ο κυρ Γιώργος εμπνέει

Κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του στο πως θα προσεγγίσει τους παίκτες του.
Δημοσίευση: 09/05/2013 - 14:24

Το βασικότερο προσόν όμως πέρα από την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία είναι το να καταφέρει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Να τους κάνει να τον σεβαστούν.

Αυτό μπορεί να το πετύχει αφενός με τον τρόπο δουλειάς του και αφετέρου με την συμπεριφορά του από την ώρα που περνά το κατώφλι του προπονητικού κέντρου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ενός αγώνα. Ο Γιώργος Παράσχος είναι κύριος με τα όλα του και ήδη έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών του.

Είναι σοβαρός στη δουλειά του και πάντα προσπαθεί να παρουσιάσει ωραία πράγματα στην προπόνηση, κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον και την όρεξη των παικτών του και ευελπιστώντας να βγουν αυτά τα ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει εμμονές με συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου. Προσαρμόζει τη δουλειά του στο ρόστερ που έχει, φτιάχνοντας ένα μίγμα της δικής του ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και των δυνατοτήτων των παικτών του.

Ήδη το κλίμα στο Περιστέρι έχει άλλαξει προς το καλύτερο και η ομάδα προετοιμάζεται αθόρυβα για το μίνι πρωτάθλημα. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Παράσχος έχει κερδίσει και τους παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς στους επόμενους έξι αγώνες, κανείς δεν περισσεύει. Με αλλαγμένη την ψυχολογία πλέον μην απορρήσετε αν ο Ατρόμητος κάνει την έκπληξη στα φετινά play off.