Κάνει τη διαφορά ο Μπεργκ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πείσει τον Μάρκους Μπεργκ να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος. Επέμεινε αρκετά, κατάφερε το... ακατόρθωτο (με βάση τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας) και λίγους μήνες μετά βλέπει τον Σουηδό στράικερ να γίνεται ο ηγέτης της ομάδας.

Δεν είναι μόνο τα τέρματα που σημειώνει ο Σκανδιναβός επιθετικός (έχει ήδη φτάσει τα εννέα στο πρωτάθλημα), αλλά η γενικότερη παρουσία του. Τρέχει, μαρκάρει, καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, σκοράρει και …μοιράζει γκολ. Αν και κάθε επιθετικός έχει …μπόλικο εγωισμό, ο Μπεργκ βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ, δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους και κάνει τη διαφορά…

Στη Βέροια ο Σουηδός στράικερ πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε άλλο δύο έτοιμα τέρματα σε Κλωναρίδη και Ατζαγκούν και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα λόγω του ποιοτικού Μπεργκ και της διάρκειας που είχε στο παιχνίδι του.

Αυτή τη φορά οι Πράσινοι δεν ήταν …διπρόσωποι, αλλά σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Μπήκαν …φορτσάτοι με γκολ και αντέδρασαν σωστά μετά την γρήγορη ισοφάριση από τη Βέροια με επιμονή, κατοχή μπάλας, σωστό passing game και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ελάχιστα προβλημάτισαν το Τριφύλλι, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου διατήρησαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η άμυνα είχε καλή επικοινωνία με το δίδυμο Ρισβάνη-Κουτρουμπή να συνεργάζεται αρμονικά, η μεσαία γραμμή – παρουσία και του ορεξάτου Ατζαγκούν- είχε σωστή λειτουργία και λιγοστά κενά, ενώ οι επιθετικοί του Τριφυλλιού ήταν δραστήριοι και έβαλαν …δύσκολα στους γηπεδούχους.

Άλλοι τρεις σημαντικοί βαθμοί μπήκαν στο … πουγγί, μειώθηκε η απόσταση από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, η θέση για τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ μάλλον …κλειδώνει και η θετική εικόνα των Πράσινων στο ματς με τη Βέροια είναι πολύτιμος οδηγός για τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν. Αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση του και αφήσει στο παρελθόν τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα που έχουμε δει την εφετινή σεζόν, τότε μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.