Ραντεβού στα πλέι οφ

Ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει των πλέι οφ άφησαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι με ...μπόλικη τακτική και λίγη επιθετική τόλμη από τους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου και του Παράσχου.

Εξαιρετικά προσεκτικό παιχνίδι, αργό τέμπο, “κλειστές” άμυνες και λίγες φάσεις στην …πρόβα των Πράσινων για το μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει και  η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες.

Στο ματς τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, καθώς η κάθε ομάδα προσπάθησε πρώτα να μην δεχθεί γκολ και μετά να απειλήσει τον αντίπαλο. Οι Πράσινοι ήταν σταθεροί στο αμυντικό κομμάτι και αντιμετώπισαν σωστά τον Ατρόμητο, ενώ το Τριφύλλι είχε μικρή υπεροχή στη μεσαία γραμμή λόγω του εξαιρετικού Μέντες που έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το τρικ του Αναστασίου με τη χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στη δεξιά πλευρά της επίθεσης έπιασε …κατά το ήμισι. Ο νεαρός επιθετικός του Τριφυλλιού προβλημάτισε αρκετά τον προσωπικό του αντίπαλο, Γιαννούλη και περιόρισε τον μπακ του Ατρόμητου στο μισό γήπεδο, ωστόσο ο Κλωναρίδης δεν έδωσε πολλές βοήθειες στον Μπεργκ που πάλευε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μόνος με Ταυλαρίδη και Λαζαρίδη.

Οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού (Αμπέντ, Καρέλης) στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν επιθετική πνοή, ενέργεια και δύναμη στους Πράσινους, που προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο, δίχως ωστόσο να έρθει το γκολ.

Σε άλλο ένα δύσκολο ματς και απέναντι σε ανταγωνιστικό αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πηγαίνει …φορτσάτος στα πλέι οφ. Άλλωστε όλα θα κριθούν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και ο νεανικός Παναθηναϊκός του Αναστασίου έχει πείσει πλέον και τον πιο …δύσπιστο ότι μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού και να κερδίσει την συμμετοχή του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.