Ένας χαμογελαστός “μαφιόζος”

"Ρε φίλε, νιώθω καλά, αλήθεια, ίσως είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου. Νιώθω δυνατός, γρήγορος, θέλω να μαρκάρω, αλλά δεν ξέρω δεν με πάει φέτος. Αλήθεια, θέλω ένα γκολ και μετά όλα θα γίνουν."

Αυτά ήταν τα λόγια του Στέφανο Ναπολεόνι μετά τις χαμένες ευκαιρίες στην αρχή του πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα δοκάρια εξοστράκιζαν τις “σφαίρες” του μαφιόζου με το χαμογελαστό πρόσωπο που δεν μπορούσε να βρει στόχο και να “εκτελέσει” τα θύματά του. Ώσπου ήρθε το ξέσπασμα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα σε μια από τις πιο στιβαρές άμυνες του πρωταθλήματος. Με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και με ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα για γκολ της χρονιάς. Τύφλα να’ χει ο Φαν Πέρσι!

Το πειραχτήρι των αποδυτηρίων του Ατρόμητου θέλει πλέον να έχει την απαραίτητη διάρκεια που του έχει λείψει. Στα 28 του χρόνια, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, ο Ναπολεόνι δεν έχει ξεχάσει τη μπάλα που ξέρει. Όμως είναι ένας κλασικός παίκτης συνόλου που ανεβαίνει όσο οι συμπαίκτες του, του βγάζουν εμπιστοσύνη.

Η εμφάνιση του Ούμπιντες, ήταν πραγματική εμφάνιση “Ούμπιντες” μετά από καιρό. Δύο ασίστ ο “σερβιτόρος” και νίκη για τον Ατρόμητο. Γκολ κι ο Καραμάνος που βρήκε δίχτυα μετά τον Ολυμπιακό και θέλει κι εκείνος να ξεμπλοκάρει. Πολλή αφανής και άχαρη δουλειά από τον Παπάζογλου, ο οποίος έδωσε “ομηρικές” μάχες με τον Σανκαρέ από τις οποίες βγήκε κερδισμένος και ανέβαζε όλη την ομάδα ψηλά με αυτόν τον τρόπο.

Ο Αγκουαζί απορροφά “κραδασμούς” στην μεσαία γραμμή με το σκληροτράχηλο παιχνίδι του που έλειπε από τον Ατρόμητο. Και δίνεται έτσι η δυνατότητα στον Πίτου για περισσότερη δημιουργία. Τα εύσημα και στον Κιβρακίδη ο οποίος πήρε άριστα στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός.

Δυστυχώς για τον Σα Πίντο, ο τραυματισμός του Ταυλαρίδη του αφήνει νέο κενό, σε μια περίοδο που αναμένονται οι επιστροφές των Μπρίτο και Κούρου.

ΥΓ: Είναι αλήθεια ότι από τότε που ανέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός, οι τραυματισμοί στην ομάδα είναι περισσότερο συχνοί από ποτέ. Το γεγονός ότι έχει αλλάξει όλο το ύφος της προπόνησης μπορεί να ευθύνεται κατά τι σε αυτό, αλλά το να επιρρίπτονται ευθύνες στον προπονητή επειδή δουλεύει πολύ, είναι έως και άδικο.

ΥΓ 2: Ο ίδιος θέλει πίστωση χρόνου, όλο το ρόστερ στην διάθεσή του και σύμμαχο τα αποτελέσματα για να παρουσιάσει αυτό που υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει όταν ανέλαβε. Και το δείγμα του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα 75′ λεπτά του αγώνα ήταν ένα δείγμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στο Μαζαράκη τις τελευταίες εβδομάδες.

ΥΓ 3: Η ομάδα πρέπει να μείνει μακριά από τις υπερβολές. Είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Γιατί δεν μπορεί τα μόλις πέντε γκολ σε οκτώ αγώνες να έφερναν την ομάδα στο χείλος της καταστροφής, αλλά ούτε και τα τέσσερα γκολ σε ένα ματς να την χρίζουν υποψήφια πρωταθλήτρια. Θέλει υπομονή.

ΥΓ 4: Το διάστημα από την επόμενη αγωνιστική μέχρι και τα Χριστούγεννα θα δείξει οριστικά που βαδίζει ο Ατρόμητος την φετινή σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.