«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…»

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο προσωπικό του blog για τον «πόλεμο» ανακοινώσεων στο ελληνικό βόλεϊ, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό ήταν λοιπόν. Καλή σεζόν είπαμε; Δεν είπαμε… Μα πώς να την πούμε εμείς αφού την λένε και την γράφουν άλλοι για μας. Για μια ακόμη φορά, πριν καν δούμε τη μπάλα στον αέρα, το βόλεϊ βρίσκεται εν μέσω ανακοινώσεων. Λίγες μέρες μετά το χορταστικό θέαμα, απουσία της Εθνικής μας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, ήρθε και πάλι η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα. Και φανταστείτε ακόμα δεν έχουν δει μπάλα τα ματάκια μας.

Δηλώσεις, ανακοινώσεις, επιστολές, δελτία τύπου … χαμός για το θέμα των ξένων. Και γιατί όλα αυτά; Μα γιατί δεν έκατσαν στο τραπέζι όλοι όσοι εμπλέκονται στο θέμα για να το συζητήσουν όταν έπρεπε. Τον Μάιο δηλαδή και όχι τον Σεπτέμβριο που φούντωσε το θέμα. Για μια ακόμη φορά λοιπόν τσαπατσουλιά, προχειρότητα και δηλώσεις εντυπώσεων στο ελληνικό βόλεϊ. Χορτάσαμε ειλικρινά τόσα χρόνια από εντυπώσεις. Από δουλειά και από επιτυχίες; Μηδέν… Αλλά από δηλώσεις; Να φάνε και οι κότες… Ο ΠΑΟΚ κατηγορεί τον Ολυμπιακό για την απόφαση, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. σε ανακοίνωση του λέει την δική του «καληνύχτα» στο άθλημα, η ΕΣΑΠ απαντάει στους παίκτες με στυλ «εμείς είμαστε το άθλημα και όχι εσείς», ωραία πράγματα βρε παιδιά, αγωνιστικά. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Ντίνος Ηλιόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.