Αν δε σκοράρει, γράφει ιστορία…

Ο Άγγελος Στυλιάδης γράφει στο προσωπικό του blog για την εφετινή εκκίνηση της Κρίσταλ Πάλας στην Αγγλία, η οποία παραμένει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ μετά από επτά αγωνιστικές.

Μόνο ως εφιαλτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Κρίσταλ Πάλας στην εφετινή Πρέμιερσιπ. Μετά από 7 αγωνιστικές η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον όχι μόνο δεν έχει πάρει βαθμό… αλλά δεν έχει καν σκοράρει! 

Το αρνητικό ρεκόρ αντανακλά όχι μόνο στο πρωτάθλημα της χώρας, αλλά και στο επίπεδο των 20 κορυφαίων πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου, αφού δεν υπάρχει άλλη ομάδα σε κανένα από αυτά που να μην έχει βρει δίχτυα ακόμη από το ξεκίνημα της σεζόν…

Τα κορυφαία 20 πρωταθλήματα της Ευρώπης αποτελούνται από μια λίστα 316 ομάδων. Οι 315 έχουν πετύχει έστω και ένα γκολ. Μοναδική εξαίρεση η Κρίσταλ Πάλας. 

Το επόμενο ραντεβού της στο πρωτάθλημα είναι απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Αυτή της Τσέλσι. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να σκοράρει, η Πάλας θα καταγράψει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ.

Ήδη μετράει 630 λεπτά χωρίς γκολ και αν αποτύχει εκ νέου θα ξεπεράσει τα 730 της Χάλιφαξ… γεγονός που κατεγράφη την ποδοσφαιρική σεζόν 1990-91…

Συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου αγώνα της περυσινής Πρέμιερσιπ, έχει γνωρίσει 8 συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ. Αυτό είναι το χειρότερο σερί στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και το μοιράζεται με τη Χαρτλπουλ που το έχει υποστεί δύο φορές (1970 και 1993) και τη Σάντερλαντ που έτρεξε ανάλογο αρνητικό σερί το 1977.

Επίσης είναι η 2η ομάδα στην ιστορία της Πρεμιερλίγκ (μετά την Πόρτσμουθ τη σεζόν 2009-10) που γνωρίζει μόνο ήττες στις πρώτες 7 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.