Άλλη ομάδα τώρα…

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παλέψουν για τη νίκη.

Ο μοναδικός στόχος για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ είναι η νίκη. Με συγκομιδή ενός βαθμού μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, γίνεται εύκολα αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες του Τάκη Λεμονή θα πρέπει να παίξουν για το τρίποντο στη Λισσαβόνα. Ουσιαστικά οφείλουν να διορθώσουν την ανορθογραφία της πρεμιέρας της διοργάνωσης. Τότε, που υποδέχθηκαν τη Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σε μία εφιαλτική βραδιά. Διότι η ομάδα της Πορτογαλίας θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει περισσότερα των τριών τερμάτων, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τραγική αμυντική λειτουργία εξαιτίας των επιλογών του Χάσι.
        
Μετά από περίπου 2,5 μήνες, ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα. Ο Μπέσνικ Χάσι απομακρύνθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ και λίγο πριν από το ταξίδι στο Τορίνο και το ματς με τη Γιουβέντους ήρθε στη θέση του ο Τάκης Λεμονής. Αμέσως, ο 57χρονος τεχνικός προσπάθησε να συμμαζέψει τους «Πειραιώτες», προκειμένου να βρουν πάλι ισορροπία ανάμεσα στο επιθετικό και το αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού. Ως ένα βαθμό το έχει καταφέρει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε άλλο…
        
Τώρα, ο Ολυμπιακός εμπνέει εμπιστοσύνη σε σχέση με την ομάδα που κατέβαζε ο Χάσι. Ο Λεμονής προσεγγίζει τα ματς με ποδοσφαιρική λογική. Με τις επιλογές του, προστατεύει την ομάδα του από τις «κακοτοπιές». Ο βαθμός που πήρε από την Μπαρτσελόνα στο εντός έδρας ματς του Καραϊσκάκη, του δίνει το δικαίωμα να παίξει τα «ρέστα» του στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Να ψάξει τη νίκη. Εργο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θα πάρουν ώθηση και από τους 1.500 οπαδούς τους που έκαναν το ταξίδι ως το άλλο άκρο της Ευρώπης, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους σε αυτόν τον πρόωρο ευρωπαϊκό «τελικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.