Άπειρος ο Ολυμπιακός;;;

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός των πολλών πρωταθλημάτων και των πολλών παραστάσεων από ευρωπαϊκά ματς δεν έχει εμπειρία να κρατήσει στην έδρα του το υπέρ του σκορ, το οποίο απέκτησε στο 81';

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός των πολλών πρωταθλημάτων και των πολλών παραστάσεων από ευρωπαϊκά ματς δεν έχει εμπειρία να κρατήσει στην έδρα του το υπέρ του σκορ, το οποίο απέκτησε στο 81′; Είναι μία ερώτηση που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό όταν άκουσα τις δηλώσεις του Οσκαρ Γκαρθία αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. 

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία να κρατήσει το αποτέλεσμα στα ντέρμπι, όπως είναι σίγουρο πως και η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να αντιδρά στο τέλος όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ σε ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». 

Οι δύο  ομάδες έχουν λίγες μέρες για να διαχειριστούν αυτό το αποτέλεσμα, καθώς την Τετάρτη θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει και την πορεία τους στο Κύπελλο Ελλάδος. Εναν στόχο που θέλουν να κατακτήσουν και οι δύο. Ο άλλος είναι το πρωτάθλημα και εκεί, ο Ολυμπιακός πλέον δεν έχει τον πρώτο λόγο, όπως τον είχε μέχρι πριν από οκτώ μέρες. 

Οσο για την εικόνα που είδαμε μετά τη λήξη  του αγώνα με κουκουλοφόρους να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, δείχνει πως η βλακεία βρίσκεται και θα βρίσκεται στον αθλητισμό. Αυτή η βλακεία μπορεί να γιατρευτεί μόνο από τις ίδιες τις ομάδες, οι οποίες είναι αυτές που βγαίνουν χαμένες από αυτές τις ενέργειες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.