Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 2-2 του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και τους στόχους των Πειραιωτών από εδώ και στο εξής.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα στο Περιστέρι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για δέκα τελικούς στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος. Και αναγνώριζαν πως όφειλαν να πορευτούν στο μονόδρομο της νίκης σε κάθε έναν εξ’ αυτών, προκειμένου να ανατρέψουν προς όφελός τους την εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός απέτυχε να πάρει το τρίποντο. Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ένα αποτέλεσμα που υπό άλλες συνθήκες δε θα προκαλούσε απογοήτευση. Πάντα, είναι δύσκολα τα ματς στη δυτική Αττική. Πόσο μάλλον φέτος που το σύνολο του Κάναντι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Όμως, στην κούρσα του τίτλου δεν υπήρχαν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες των «Πειραιωτών». Η ισοπαλία της 21ης αγωνιστικής, ουσιαστικά εξαφάνισε τις ελάχιστες ελπίδες για την υπεράσπιση των κεκτημένων. Αν και μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο, εμείς είχαμε υποστηρίξει πως ουσιαστικά ο Ολυμπιακός μένει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Πειραιά; Να αρχίσει να δημιουργεί από τώρα την ομάδα που θα διεκδικήσει του χρόνου την κορυφή. Ο προπονητής υπάρχει. Ο Όσκαρ Γκαρθία, λοιπόν, θα μάθει άριστα το ρόστερ και την ομάδα στο υπόλοιπο της περιόδου, προκειμένου έγκαιρα και σε συνεργασία με τη διοίκηση, να προχωρήσουν το καλοκαίρι στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Φυσικά, στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, να ψάξει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.