Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γάνδη 0-0: Αδικούνται, βάσει ευκαιριών, οι γηπεδούχοι (highlights)
Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι εκείνη που βάσει των χαμένων ευκαιριών της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να αισθάνεται πως αδικείται από το 0-0 κόντρα στην Γάνδη. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τρομερό πρώτο 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 6 ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Γάνδη είχε μ...
Europa Conference League (22.00) : Κυπριακές φιλοδοξίες, Λονδρέζικη επίδειξη δύναμης! (Highlights)
Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε απόψε, στην πρεμιέρα των νέου Κόνφερενς Λιγκ η Πάφος. Επίδειξη ισχύος για την Τσέλσι στο Λονδίνο ενώ παρά το γκολ του Χατζηδιάκου η Κοπεγχάγη έχασε από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαγκελόνια στη Δανία!

TOP VIDEOS

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γάνδη: 0-0 (highlights)
Kλαμπ Μπριζ – Γάνδη 2-4: Μειώνει με ασίστ Τζόλη! (video)
Σαρλερουά – Γάνδη 1-0 (highlights)
Conference League: Γάνδη και Μπασακσεχίρ είναι στη League Phase
Η Γάνδη και η Μπασακσεχίρ έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη League Phase του Conference League, επικρατώντας των Παρτιζάν Βελιγραδίου και Σεντ Πάτρικς Αθλέτικς, αντίστοιχα
ΑΕΚ-Γάνδη: 2-2 (Highlights)
H AEK παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι, όμως πλήρωσε ξανά τα λάθη στην άμυνά της και παρότι προηγήθηκε δύο φορές έμεινε στο 2-2 με την Γάνδη.
Στο Conference League η Γάνδη!
Το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Conference League κατάφερε να εξασφαλίσει η Γάνδη, αφήνοντας με το… παράπονο τη Γκεντ.
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γάνδη 1-1 : Ένας πόντος, ίσον κανένας! (highlights)
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ανάμεσα στην Ουνιόν Σεν Ζιλιουάζ και την Γάνδη, ΟΙ φιλοξενούμενοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο αλλά προφανώς δεν μπορούσαν να το καταφέρουν!
Γάνδη-Αντβέρπ: 2-2 (highlights)
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Γάνδη-Αντβέρπ για την 27η αγωνιστική του Βέλγικου πρωταθλήματος.
Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1: Άντεξε με δέκα παίκτες στο Βέλγιο και προκρίθηκε! (highlights)
Η Μακάμπι Χάιφα με 10 παίκτες απέσπασε την ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη και χάρη στο σκορ του πρώτου αγώνα προκρίθηκε από τα πλέι-οφ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.