Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γάνδη 1-1 : Ένας πόντος, ίσον κανένας! (highlights)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ανάμεσα στην Ουνιόν Σεν Ζιλιουάζ και την Γάνδη, ΟΙ φιλοξενούμενοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο αλλά προφανώς δεν μπορούσαν να το καταφέρουν!

Η μεν Ουνιόν έπαιζε περισσότερο να ξεχάσει την προ ημερών ήττα της από την Φενέρμπαχτσε στο Κόνφερενς Λιγκ (0-3) η οποία τη θέτει πρόωρα εκτός των όποιων άλλων φιλοδοξιών, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Βελγικής Λίγκας. Η δε Γάνδη έπαιζε απόψε στο “Ζοσέφ Μαρλέν” των Βρυξελλών με το ουσιαστικό κίνητρο καθώς ήταν η ομάδα – πιο φρέσκια σαφώς – που ήθελε τη νίκη έτσι ώστε να μπει στην πρώτη 6αδα των πλέϊ-οφ!

Με βάση τη μορφή του ματς και την έκδηλα χαλαρή προσέγγιση των γηπεδούχων, η ομάδα της Γάνδης είχε την ευκαιρία να φτάσει σε αυτό που ήθελε καθώς έπειτα από ένα υποτονικό πρώτο ημίχρονο – όπου πάντως υπήρξαν καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες με καλύτερες ευκαιρίες αυτές των φιλοξενούμενων – ήρθε το 0-1 από τον Γκέρκενς στο 53′, ήρθε η ανασύνταξη της Ουνιόν να φέρει μετά το 60ο λεπτό τις ισορροπίες και το γκολ της ισοφάρισε με την κεφαλιά του Κάστρο Μόντες στο 65′.

Ως το φινάλε και με τις αλλαγές που έκανε ο Μπλεσίν, η Ουνιόν έδειχνε η πιο επικίνδυνη ομάδα αλλά η Γάνθη με τη διάθεσή της, πίεσε στο στο τελευταίο δεκάλεπτο δίχως όμως να βρει το γκολ της υπέρβασης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.