TOP VIDEOS

Καϊζερσλάουτερν – Αμβούργο: 2-2 (highlights)
Καιζερσλάουτερν-Χέρτα: 3-4 (highlights)
Καϊζερσλάουτερν – Γκρόιτερ Φιρτ: 2-2 (highlights)
Καϊζερσλάουτερν – Μπάγερ Λεβερκούζεν: “Μελαγχολείστε” ελεύθερα! Εντυπωσιακή γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός κυπέλλου Γερμανίας! (video)
Δείτε την απίθανη είσοδο των ομάδων πριν το ξεκίνημα του τελικού του κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στην Καϊζερσλάουτερν και την Μπάγερ Λεβερκούζεν!
Χέρτα Βερολίνου -Καϊζερσλάουτερν: Απίθανη εκτέλεση και γκολ ο Ρις (video)
Φανταστικός ο Ρις της Χέρτα Βερολίνου, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έκλεψε την μπάλα, ντριπλάρε τον αμυντικό της Καϊζερσλάουτερν και λίγα μέτρα έξω από την περιοχή δοκίμασε το σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Xέρτα-Καϊζερσλάουτερν 3-1: Παραμένει η αγωνία στη “Λάουτερν”
Η Χέρτα με γκολ των Ταμπάγκοβιτς, Ντούτζιακ και Ρις επικράτησε με 3-1 της Καϊζερσλάουτερν η οποία είχε ισοφαρίσει με τον Ρίτερ, αλλά ακόμα δεν μπορεί να σκεφτεί τον τελικό του Κυπέλλου γιατί δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.
Αμβούργο-Καϊζερσλάουτερν 2-1: Από την κόλαση στον παράδεισο στη φάση του 61′! (highlights)
Δύο ιστορικές ομάδες σε ένα ματς μεγάλης σημασίας με το Αμβούργο να νικά 2-1 την Καϊζερσλάουτερν και να συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο ενώ η "Λάουτερν" έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.
Καϊζερσλάουτερν: 21 χρόνια μετά…
Η Καϊζερσλάουτερν προκρίθηκε στον τελικό του DFB Pokal μετά το 2003. Τι είχαν κάνει όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» την τελευταία φορά που έπαιξαν στον τελικό του κυπέλλου;
Ανόβερο – Καϊζερσλάουτερν 1-1: “Χ”αμογελούν οι φιλοξενούμενοι (highlights)
Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος Ανόβερο και Καϊζερσλάουτερν μοιράστηκαν γκολ και βαθμό, μία ισοπαλία όμως που ικανοποιεί μόνο τους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο μέρος κυριάρχσε η νευρικότητα και τα λάθη, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις τρεις σχετικά καλές στιγμές, όχι όμως ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρο...
Καϊζερσλάουτερν – Πάντεμπορν 1-2: Νίκη με ανατροπή (video)
Τεράστια νίκη κατάφερε να πάρει η Πάντερμπορν εκτός έδρας με 2-1 επί της Καϊζερσλάουτερν που την ανεβάζει στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Ακόμα μεγαλύτερος προβληματισμός για τους γηπεδούχους του Δημήτρη Γραμμόζη, που αν και μπήκαν οδηγοί μόλις στο 3ο λεπτό με την εξαιρετική κεφαλιά του Ελβέντι, δεν κατάφερε να πάρει...