Σααρμπρίκεν-Καϊζερσλάουτερν 0-2: Το όνειρο σταμάτησε στους “4”

Δεν τα κατάφερε η Σααρμπρίκεν, πρόκριση μετά από 21 χρόνια στον τελικό του DFB Pokal για την Καϊζερσλάουτερν.

Σααρμπρίκεν και Καϊζερσλάουτερν αναμετρήθηκαν στο “Λούντβιγκσπαρκ” για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας, που έχει αποκλείσει κατά σειρά Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ κι έφτασε στους 4 της διοργάνωσης, προσπάθησε να φτάσει σε άλλο ένα θαύμα. Δεν τα κατάφερε, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό της πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρίτερ και μετά από λίγο “καθάρισαν” το παιχνίδι με τον Τουρέ για το τελικό 0-2. Για πρώτη φορά στον τελικό η Καϊζερσλάουτερν μετά από 21 χρόνια και τη σεζόν 2002-03.

Το ματς

Στο δεύτερο μέρος η Καϊζερσλάουτερν μπήκε πολύ δυνατά και στο 53′ άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Ρίτερ, που πήρε τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή και νίκησε τον Σράιμπερ. Η Σααρμπρίκεν τώρα “έτρεχε” να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έπρεπε να μην δεχτεί το δεύτερο και καταδικαστικό. Δυστυχώς για την ίδια, στο 75′ μπήκε η “ταφόπλακα” στα όνειρά της για περαιτέρω διάκριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τιμοτέους Πούχατς, ο Τουρέ θα πάρει τη κεφαλιά και θα διπλασιάσει το προβάδισμα για την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Ακολούθησε μικρής έκτασης ένταση, απόρροια της απογοήτευσης των γηπεδούχων που έβλεπαν την ονειρεμένη τους πορεία να φτάνει στο τέλος της. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα το τεράστιο κατόρθωμά τους να βρίσκονται μετά από 21 χρόνια στο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Σααρμπρίκεν (Ζιέλ): Σράιμπερ, Θέλκε, Ζάιτς (78′ Μπιάντα), Μπόντερ, Ριτσούτο, Κέρμπερ, Ζονχάιμερ (67′ Τσιβέγια), Γκάους (67′ Σάντσεζ), Ναΐφι (67′ Στελ), Ράμπιχιτς (86′ Ουαφέρο), Μπρούνκερ

Καϊζερσλάουτερν (Φόνκελ): Χίμελμαν, Τουρέ, Τόμιακ, Ελβέντι, Πούχατς, Τσίμερ (78′ Ρόνσταντ), Κάλοτς, Νίχες, Ρεδόνδο, Ρίτερ, Χάνσλικ (67′ Στοΐκοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.