Αμβούργο-Καϊζερσλάουτερν 2-1: Από την κόλαση στον παράδεισο στη φάση του 61′! (highlights)

Δύο ιστορικές ομάδες σε ένα ματς μεγάλης σημασίας με το Αμβούργο να νικά 2-1 την Καϊζερσλάουτερν και να συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο ενώ η "Λάουτερν" έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένα ματς επιπέδου Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες διεξήχθη στο “Βόλκσπαρκστάντιον” ανάμεσα στο Αμβούργο και την Καϊζερσλάουτερν. Δύο ομάδες που ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με το Αμβούργο του Μπάουμγκαρτ να θέλει να ανέβει κατηγορία και την Καϊζερσλάουτερν του Φούνκελ να παραμείνει σε αυτήν λίγες μέρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε τρομερό ρυθμό με το Αμβούργο να ελέγχει τη μπάλα, αλλά και την Καϊζερσλάουτερν να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Στο 32′ ο Μπένες σημάδεψε το δοκάρι, αλλά τρία λεπτά μετά σημάδεψε σωστά για να κάνει το 1-0 με το 13ο φετινό του γκολ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει στο 1-0, ο Άχε αντίθετη άποψη και ισοφάρισε πριν την εκπνοή από ασίστ του Οπόκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο πεσμένος, αλλά το Αμβούργο αφού είχε κι άλλο δοκάρι με τον Μπένες στο 49′, κατάφερε να σκοράρει στο 61′ με τον Πορέμπα στη φάση της χρονιάς. Αφού ο Ράαμπ σταμάτησε δύο φορές τον Άχε, στην κόντρα επίθεση ο Πορέμπα και σε φάση διαρκείας έκανε το 2-1. Εν συνεχεία το Αμβούργο διαχειρίστηκε άψογα το ματς και πήρε τη νίκη που το επανέφερε στην τρίτη θέση έστω και προσωρινά, ενώ η Καϊζερσλ’αουτερν έμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.