Αποκάλυψη Σαμπάχ: «O Μπακασέτας στα “πράσινα”»(video)

Δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας έκανε λόγο για κλεισμένη συμφωνία μεταξύ του Έλληνα μεσοεπιθετικού και του Παναθηναϊκού!

Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού “ξύπνησε” το μεταγραφικό παζάρι της Τουρκίας, καθώς ο 70χρονος τεχνικός ασκεί σημαντική επιρροή τόσο σε παίκτες, όσο και σε μάνατζερ οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα. Από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και κυκλοφόρησε ως σενάριο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του “τριφυλλιού” απ΄τον Τερίμ, προέκυψε η φήμη πως φέρνει μαζί στην Ελλάδα τον Τάσο Μπακασέτα, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η Σαμπάχ το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, καθώς δημοσίευσε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Μπακασέτας επαναπατρίζεται για να γίνει κάτοικος Λεωφόρου! Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ιλχάν Ταχσίν, στο αθλητικό show του “Α Spor” χαρακτήρισε τον Μπακασέτα ως “την πρώτη μεταγραφή της εποχής Τερίμ στους “πράσινους”!

Αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ευσταθεί, σημαίνει πως ο Μπακασέτας θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά το 2019, όταν και άφησε την ΑΕΚ για λογαριασμό της Αλάνιασπορ και στη συνέχεια της Τραμπζονσπορ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.