Serie A: Τα στιγμιότυπα της 31ης Αγωνιστικής (hls)

Διαβάστε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 31ης αγωνιστικής για την Serie A.

Κροτόνε – Ουντινέζε: 1-2

Με πρωταγωνιστή τον Ντε Πολ, η Ουντινέζε πήρε το τρίποντο στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής για το ιταλικό ρπωτάθλημα. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων σκόραρε και τα δύο γκολ που οδήγησαν στη νίκη (41′, 74′). Η Κροτόνε μείωσε στο 68ο λεπτό με πέναλτι από τα πόδια του Σίμι.

Σαμπντόρια – Βερόνα: 3-1

Οι αλλαγές του τεχνικού, Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν εκείνες που άλλαξαν το παιχνίδι και η Σαμπντόρια πήρε τη νίκη. Τα τρία γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γιάνκτο (52′), Γκαμπαντίνι (73′) και ο Τόρσμπι (82′). Το τέρμα της Βερόνα πέτυχε ο Λάζοβιτς στο 13ο λεπτό.

Σασουόλο – Φιορεντίνα: 3-1


Προβλήματα παραμονής για την Φιορεντίνα, η οποία είναι στην 15η θέση και η ήττα από την Σασουόλο δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα ήθελε η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 31ο λεπτό με μια βολίδα του Τζάκομο Μποναβεντούρα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπεράρντι εκτέλεσε εύστοχα δύο πέναλτι (59′, 62′) το τελικό 3-1 έγραψε ο Μαξέμ Λοπέ.

Κάλιαρι – Πάρμα: 4-3

Βροχή τα γκολ στην αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Πάρμα. Η γηπεδούχος βρέθηκε στο 59ο λεπτό πίσω στο σκορ, χάνοντας 2-0, όμως προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και τα κατάφερε, αφού επικράτησε με 4-3 επί της Πάρμα. Τα τέρματα για την Κάλιαρι πέτυχαν οι 39′ Παβολέτι, 66′ Μάριν, 90+1′ Περέιρο, 90+4′ Τσέρι, ενώ για την Πάρμα οι 5′ Πετσέλα, 31′ Κούτσκα, 59′ Μαν.

Μίλαν – Τζένοα: 2-1

Μια ακόμα αγχωτική νίκη για την ομάδα του Μιλάνου. Το παιχνίδι άρχισε με το γκολ του Ρέμπιτς στο 13ο λεπτό, όμως ο Ντέστρο έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έκανε το 1-1. Η Μίλαν στάθηκε τυχερή, καθώς το αυτογκόλ του Σκαμακά στο 67′ ήταν εκείνο που βάζει το σύλλογο του Στέφανο Πιόλι ξανά στην τροχιά του τίτλου.

Λάτσιο – Μπενεβέντο: 5-3

Το πρώτο τέρμα πέτυχε η Λάτσιο με αυτογκόλ του Ντεπάολι στο 10ο λεπτό, στο 10′ ο Ιμόμπιλε έκανε το 2-0 στο 20′. Το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Κορέα με πέναλτι. Η Μπενεβέντο μείωσε σε 1-3 με τον Σάου. Τα υπόλοιπα δύο γκολ για τη Λάτσιο πέτυχαν με αυτογκόλ ο Μοντιπό (48′) και τέλος ο Ιμόμπιλε (90+). Τα τέρματα των φιλοξενούμενων έβαλαν οι Βιόλα (62′) και Γκλικ (85′).

Αταλάντα – Γιουβέντους: 1-0

Η Αταλάντα κέρδισε με το “φτωχό” 1-0 του Μαλινόφσκι στο 97′ και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα η “μεγάλη κυρία” μπήκε σε μπελάδες, ως προς το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπολόνια – Σπέτσια: 4-1

Εύκολο απόγευμα για την Μπολόνια, η οποία επικράτησε με 4-1 επί της Σπέτσια. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ορζολίνι (11′, 64), Μπάροου (18′) και Σβάνμπεργκ (54′). Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων έβαλε ο Ισμαΐλί.

Τορίνο – Ρόμα: 3-1

Η ήττα της Ρόμα από την Τορίνο θα την αφήσει εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τέρματα της “γκρανάτα” σημείωσαν οι Σανάμπρια (57′), Τζάτζα (71′) Ρινκόν (90+2′). Οι “τζιανλορόσι” σκόραραν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μαγιοράλ.

Νάπολι – Ίντερ:

Ίντερ και Νάπολι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια αναμέτρηση που βρήκαν κερδισμένα τα…δοκάρια. Το πρώτο τέρμα πέτυχε η Ίντερ με συνεργασία του Χαντάνοβιτς – Ντε Φράι, οι οποίοι έστειλαν κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα στο 36′. Η ισοφάριση ήρθε από τα πόδια του Έρικσεν στο 55′ για την Νάπολι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.