Λάτσιο – Μπενεβέντο 5-3: Ματσάρα και… θρίλερ στη Ρώμη (hls)

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μπενεβέντο, με τους Ρωμαίους να επικρατούν - αρκετά αγχωτικά - με 5-3 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A.

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μπενεβέντο, με τους Ρωμαίους να επικρατούν – αρκετά αγχωτικά – με 5-3 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο πρώτο μέρος, η Λάτσιο ήταν σαρωτική και έκανε άνω – κάτω την άμυνα της Μπενεβέντο. Στο 4΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ιμόμπιλε, ενώ στο 10ο λεπτό οι Λατσιάλι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Ντεπάολι.

Ο Ιμόμπιλε στο 20ο λεπτό έσπασε την… κακοδαιμονία του και έκανε το 2-0 (150ο γκολ του στην Serie A), o Κορέα στο 35′ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε σωστά, σημειώνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του, ενώ η Μπενεβέντο μείωσε στο 45ο λεπτό με εξαιρετικό τέρμα του Σάου.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο μπήκε στο γήπεδο με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, έκανε το 4-1 στο 48ο λεπτό με αυτογκόλ του Μοντιπό και έχασε πέναλτι στο 55ο λεπτό με τον Ιμόμπιλε. Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε η αντεπίθεση της Μπενεβέντο. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο στο παιχνίδι, μείωσαν σε 4-2 με τον Βιόλα στο 62ο λεπτό, είδαν το VAR να τους ακυρώνει το γκολ του Λαπαντούλα στο 66′ και με το τέρμα του Γκλικ στο 85′ έβαλαν… φωτιά στο ματς!

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά στο “Ολίμπικο”, ο Φαρίς (ο Ιντσάγκι είναι σε καραντίνα με κορωνοϊό) έκανε αλλαγή στην… αλλαγή τον Άκπα Άκπρο για να διαχειριστεί την ασφυκτική πίεση της Μπενεβέντο και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιμόμπιλε διαμόρφωσε το τελικό 5-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.