Κάλιαρι-Πάρμα 4-3: Νικήτρια στο θρίλερ (hls)

Η Κάλιαρι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων αλλά βρήκε στο ψυχικό σθένος για να βγει νικήτρια στο θρίλερ που κράτησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

Η Πάρμα έφερε από την αρχή το ματς στα μέτρα της, εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες της Κάλιαρι. Ο Τζουζέπε Πετσέλα στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη Serie A για να βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Ο Γιουράι Κούτσκα σημείωσε το έβδομο τέρμα του φέτος για να κάνει το 2-0 στο 31ο λεπτό, μετά από αφελή συμπεριφορά της άμυνας των γηπεδούχων. Με την Πάρμα να σφίγγει τη διάταξη της η Κάλιαρι δε βρήκε χώρους και κατέφυγε στα γεμίσματα σημαδεύοντας το Λεονάρντο Παβολέτι. Σε ένα από αυτά ο επιθετικός των γηπεδούχων σημάδεψε σωστά και μείωσε.

Η Πάρμα βρέθηκε ξανά με διαφορά δύο τερμάτων στο 58ο λεπτό όταν ο Ντένις Μαν νίκησε με δυνατό σουτ τον Βικάριο, όμως η Κάλιαρι είχε και πάλι απάντηση επτά λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Ραζβάν Μάριν. Ο Κούρτιτς απέτυχε να κάνει το 4-2 για την Πάρμα στο 70ο λεπτό και η συγκερκιμένη αστοχία αποδείχθηκε μοιραία.

Η Κάλιαρι ισοφάρισε με φανταστικό σουτ του Γκαστόν Περέιρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έφτασε στη νίκη με κεφαλιά του Αλμπέρτο Τσέρι στο τελευταίο λεπτό. Η ελπίδα για την Κάλιαρι έμεινε ζωντανή στο ματς της σεζόν για τους Νησιώτες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.