Μίλαν -Τζένοα 2-1: Σώθηκε με αυτογκόλ (hls)

Η Μίλαν χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του νεαρού Σκαμάκα για να κερδίσει μετά από δύο μήνες στο Σαν Σίρο και να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Ο Άντε Ρέμπιτς έδωσε το προβάδισμα στη Μίλαν φτάνοντας τα 7 γκολ στη σεζόν, μόλις στο πρώτο σουτ των γηπεδούχων στην εστία. Η Τζένοα ακίνδυνη και χωρίς φάσεις, βρήκε γκολ από την εκτέλεση κόρνερ του Ζάιτς και τη κεφαλιά του Ντέστρο που έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν (1-1, 37ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν σπατάλησε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι και χρειάστηκε ένα κόρνερ του Τσαλχάνογλου και το αυτογκόλ του Σκάμακα που έστειλε με την πλάτη την μπάλα στα δίχτυα του Περίν (2-1, 68ο λεπτό). Η Τζένοα προσπάθησε να πάρει ένα βαθμό και λίγο έλειψε να το κατορθώσει με την τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Κερ και Τομόρι να σώζουν πάνω στη γραμμή μετά το λάθος του Ντοναρούμα! Εφτά αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε με την ομάδα του Πιόλι να φτάνει τους 66 βαθμούς, ξεφεύγοντας από τη Γιουβέντους και την Αταλάντα που παίζουν μεταξύ τους (18/4, 16.00).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Τομόρι, Κερ, Καλουλού (62′ Νταλότ), Ερνάντεζ, Μπενασέρ (74′ Τονάλι), Κεσιέ, Τσαλχάνογλου (88′ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς, Σαλεμάκερς (63′ Ντίαθ), Λεάο (63′ Μάντζουκιτς)

Τζένοα (Νταβίντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Ραντοβάνοβιτς, Μασιέλο, Γκολντανίγκα, Ζάιτς, Μπάντελ, Στρόουτμαν (83′ Μπεχράμι), Κασάτα (74′ Πάντεφ), Γκιλιόνε (57′ Μπιράσκι), Σκαμάκα (74′ Σομουρόντοφ), Ντέστρο (57′ Πιάτσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.