Λάτσιο-Κάλιαρι 2-1: Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια! (vids)

Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάγκι έκαμψε την αντίσταση Κάλιαρι με 2-1 και εξασφάλισε την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια.

Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάγκι έκαμψε την αντίσταση της βαθμολογικά αδιάφορης Κάλιαρι με 2-1 στη Ρώμη και με την 22η νίκη στη σεζόν και πρώτη μετά από πέντε ματς εξασφάλισε την παρουσία της στην κορυφαία τετράδα της Serie A και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45΄με τον Σιμεόνε, ισοφάρισε 1-1 με τον Σάβιτς στο 47΄και έφτασε στο 2-1 και το τρίποντο με τον Ιμόμπιλε στο 60′ (31ο γκολ στη σεζόν), απέναντι στην Κάλιαρι που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Σασουόλο στην έδρα της (1-1).

Λάτσιο-Κάλιαρι: 0-1 (45′)

Λάτσιο-Κάλιαρι: 1-1 (47′)

Οι νησιώτες του Βάλτερ Τζένγκα με βασικό τον Μπάμπη Λυκογιάννη, μαθηματικά εξασφαλισμένοι στην κατηγορία και χωρίς ευρωπαϊκές βλέψεις, είναι πλέον 7 ματς χωρίς νίκη, με 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Λάτσιο-Κάλιαρι: 2-1 (60′)

Η Λάτσιο μετρούσε 2 ήττες μέχρι τις 24 Ιουνίου και 5 στα 8 τελευταία ματς, εμφανώς επηρεασμένη από τραυματισμούς (Ράντου, Λούλιτς, Λέιβαέχσσαν και το ματς με την Κάλιαρι, επέστρεψαν βασικοί Πάτρικ και Αλμπέρτο) και κούραση που την εκτροχίασαν από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος (ήταν στον πόντο από την κορυφή και τη Γιουβέντους πριν την καραντίνα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.